Olguța Vasilescu a dat 21.000 de euro Antenei 3, pentru trei zile de „conștientizare a sinelui” de către craioveni

Data:

Primăria Craiovei a plătit, anul trecut, către Antena 3, pentru doar 3 zile de spectacol, 105.000 de lei + TVA, în cadrul unui contract fără publicarea prealabilă, atribuit pe 24 mai 2022. Evenimentul pentru care s-a plătit suma consistentă a avut loc în cadrul evenimentului „România la înălțime” – Zilele Municipiului Craiova 2022,

În contractul atribuit se stipulează că Primăria Craiova a cumpărat „Serv. educative și de divertism marca România la înălțime pt evenim Ziua Municipiului Craiova 2022 (…). Achiziția este necesară în vederea realiz obiectivelor prevăz în Nota de Fundamentare nr. 1607/04.01.2022 privind cheltuielile necesare Serv Imagine pentru realizarea în anul 2022 a activit stabilite prin ROF a aparatului de specialitate al primarului mun Craiova.

Asigurarea unor evenimente dedicate copiilor și tinerilor care care să-i inspire și care implică noua generație de oameni de știință. Prin achiziția acestor servicii, autoritatea contractantă dorește o creștere a gradului de conștientizare a învățării prin jocuri educative și conștientizarea sinelui de către tinerii craioveni, care, prin exemplele care li se vor da, să conștientizeze și să îi determine să exploreze noi orizonturi în lumea fizicii și a chimiei.

Locurile de desfășurare a activităților sunt: Piața William Shakespeare și Teatrul Național Marin Sorescu, Craiova”, potrivit anunțului de pe SEAP.

Sursa foto Emilia Neagu.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Filorusul Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după o vizită la Moscova | Aktual24

Filorusul Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după...

Romanian Creative Week Iași și noul său magazin online | Ziarul de Iași

Romanian Creative Week Iași și noul său magazin online...