Primarul din Nucet, trimis în judecată în cazul turistei accidentată grav de un bloc de gheață

Data:

spot_img

Primarul din Nucet, trimis în judecată în cazul turistei accidentată grav de un bloc de gheață. Primarul PSD-ist al oraşului Nucet, Mircea Tuduce, soţia sa, Ioana Tuduce, şi întreprinderea individuală a acesteia, firma de gospodărire a oraşului şi fosta administratoare a societăţii, Viorica Popa, au fost trimişi în judecată în cazul schioarei ajunse la spital cu mai multe oase rupte, după ce o bucată uriaşă de gheaţă s-a prăbuşit peste ea pe pârtia din Vârtop.

Cu toţii sunt acuzaţi de vătămare corporală din culpă, pentru că n-au luat măsuri ca un astfel de accident să nu se întâmple…

Procesul priveşte un dosar prezentat deja de BIHOREANUL, deschis după accidentul din 10 martie 2019 căruia i-a căzut victimă un medic stomatolog din Ştei, Andreea Popa. Femeia se afla împreună cu familia la o partidă de schi pe pârtia Piatra Grăitoare, iar la prânz a vrut să intre, pentru un ceai, în restaurantul de la baza complexului.

N-a apucat. În faţa terasei, atât ea, cât şi fetiţa sa de doar 7 ani au fost lovite de o bucată uriaşă de gheaţă desprinsă de pe acoperitoarea terasei. Micuţa a scăpat teafără, dar femeia a ajuns în stare gravă la Clinica de Traumatologie din Timişoara, cu un plămân lezat şi fracturi multiple la bazin, tibie şi peroneu. A fost ţintuită la pat vreme de 3 luni, medicii fiind nevoiţi să-i implanteze 8 proteze în bazin (foto) şi picioare, ca să-i fixeze oasele rupte, iar apoi a avut nevoie de încă o jumătate de an ca să reînveţe să umble.

Iniţial, cercetările declanşate de Parchetul Beiuş au fost clasate, anchetatorii dând vina pe capriciile naturii, dar soluţia a fost desfiinţată de judecători la insistenţele victimei. Investigaţiile au fost reluate, toamna trecută, de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea.

Continuarea în Ebihoreanul.ro

Citește și: Statul este prezent în 219 consilii de administrație. Venitul mediu al unui membru: 10.000 de lei

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Ebihoreanul.ro)

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un bărbat din Botoșani a sunat de peste 5.000 de ori la 112 | Monitorul de Botoșani

Un raport al Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS) arată...

Alegeri prezidențiale. Cine sunt preferaţii caselor de pariuri | Reporter24

Alegeri prezidențiale. Casele de pariuri îi dau drept favoriţi...

Inundații în Galați. Două baraje piscicole au cedat din cauza ploilor abundente | Viața Liberă

Inundații în Galați. Potrivit Agenției Naționale Apele Române, barajul...

Jumătate din județul Galați este sub ape. Nu se circulă pe mai multe drumuri | Viața Liberă

Jumătate din județul Galați este sub ape. Este prăpăd...