marți, 30 noiembrie 2021
AcasăLa ziActualitatePrimarul Iașiului pregăteşte o nouă vilă în centru, trecută pe numele fiului...

Primarul Iașiului pregăteşte o nouă vilă în centru, trecută pe numele fiului său de 4 ani

Familia primarului Mihai Chirica face demersuri pentru construirea unei vile în centrul Iaşului. Locuinţa va fi ridicată pe un teren de aproape 1.000 mp care figurează pe numele fiului primarului, în vârstă de 4 ani. Primăria a eliberat câteva certificate de urbanism, iar proiectul a făcut obiectul unor discuţii şi în cadrul Comisiei zonale a monumentelor istorice.

În relaţiile cu instituţiile statului, în demersul pentru autorizarea construcţiei, fiul lui Mihai Chirica este reprezentat de mama primarului. Edilul şef al Iaşului a admis ieri, indirect, că este implicat în proiect, dar a refuzat să comenteze în detaliu.

Citește articolul integral pe Ziaruldeiasi.ro

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE