Primarul Iașiului pregăteşte o nouă vilă în centru, trecută pe numele fiului său de 4 ani

Data:

Familia primarului Mihai Chirica face demersuri pentru construirea unei vile în centrul Iaşului. Locuinţa va fi ridicată pe un teren de aproape 1.000 mp care figurează pe numele fiului primarului, în vârstă de 4 ani. Primăria a eliberat câteva certificate de urbanism, iar proiectul a făcut obiectul unor discuţii şi în cadrul Comisiei zonale a monumentelor istorice.

În relaţiile cu instituţiile statului, în demersul pentru autorizarea construcţiei, fiul lui Mihai Chirica este reprezentat de mama primarului. Edilul şef al Iaşului a admis ieri, indirect, că este implicat în proiect, dar a refuzat să comenteze în detaliu.

Citește articolul integral pe Ziaruldeiasi.ro

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related