Primarul orașului Mărășești și alți funcționari vor fi audiați într-un dosar penal ce vizează mai multe infracțiuni

Data:

Oamenii legii au descins, în această dimineață, la sediul Primăriei Mărășești – Vrancea, la domiciliile unor persoane fizice și la sediile unor persoane juridice. La fața locului au ajuns și polițiștii de la Serviciul Acțiuni Speciale.

Procurorii vrânceni fac cercetări în cadrul unui dosar penal ce vizează săvârșirea mai multor infracțiuni: folosirea funcției pentru favorizarea unei persoane, delapidare, abuz în serviciu, instigare la fals intelectual, folosirea cu rea credință a bunurilor și creditelor unei societăți comerciale.

Câteva persoane au fost aduse, deja, la audieri la Parchetul Vrancea, urmând să dea declarații și altele, printre care primarul orașului Mărășești, Valerică Chitic, și angajați ai Primăriei Mărășești.

Continuarea, în Vrancea 24!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Vrancea 24
Vrancea 24https://www.vrancea24.ro/
Publicația a reușit să se impună în conștiința publică datorită promptitudinii și calității informațiilor, precum și a jurnaliștilor care activează în cadrul publicației (cu experiență de peste 20 de ani în acest domeniu). Publicația Vrancea24.ro este urmărită nu numai în Vrancea ci și în județele limitrofe, în București și în străinătate, mai ales în țările unde trăiesc mulți vrânceni plecați la muncă (ex: Italia, Marea Britanie, Spania, Germania, Franța etc).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului a plecat

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului...

Magazinele nu vor fi închise în weekend. Decizia lui Ciolacu

Magazinele nu vor fi închise în weekend, a declarat...