vineri, 30 iulie 2021
AcasăLa ziActualitatePrimarul Piedone a demolat chioșcurile ilegale de la stația de metrou Izvor

Primarul Piedone a demolat chioșcurile ilegale de la stația de metrou Izvor

O firmă subordonată Primăriei Sectorului 5 din București a demolat în noaptea de marți spre miercuri chioșcurile amplasate ilegal de sindicatul de le metrou în stația Izvor, potrivit unor martori la operațiune consultați de G4Media.ro.

Demolarea chioșcurilor de pe spațiul controlat de sindicatul condus de Ion Rădoi s-a produs la o săptămână după ce DNA a deschis un dosar penal ce viza acțiunile lui Rădoi, care a încercat să împiedice demolarea chioșcurilor.

G4Media.ro a publicat luni stenograme din dosarul DNA în care Piedone apare spunându-i lui Rădoi să îi dea jumătate de stație de metrou pentru spații comerciale. Ulterior, Piedone a declarat pentru G4Media.ro că ”a fost o glumă în stilul meu caracteristic”.

(Sursa: G4Media)

SourceG4Media
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE