Primarul Piedone a demolat chioșcurile ilegale de la stația de metrou Izvor

Data:

O firmă subordonată Primăriei Sectorului 5 din București a demolat în noaptea de marți spre miercuri chioșcurile amplasate ilegal de sindicatul de le metrou în stația Izvor, potrivit unor martori la operațiune consultați de G4Media.ro.

Demolarea chioșcurilor de pe spațiul controlat de sindicatul condus de Ion Rădoi s-a produs la o săptămână după ce DNA a deschis un dosar penal ce viza acțiunile lui Rădoi, care a încercat să împiedice demolarea chioșcurilor.

G4Media.ro a publicat luni stenograme din dosarul DNA în care Piedone apare spunându-i lui Rădoi să îi dea jumătate de stație de metrou pentru spații comerciale. Ulterior, Piedone a declarat pentru G4Media.ro că ”a fost o glumă în stilul meu caracteristic”.

(Sursa: G4Media)

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Istoria Rolex Submariner

Istoria Rolex Submariner

Chromosome Dynamics anunță lansarea platformei exclusive B2C Frunzar.ro

Chromosome Dynamics, un nume de referință în industria agricolă,...

Proprietarul unui autoturism va primi despăgubiri pentru că a fost distrus de o creangă

Proprietarul unui autoturism va primi despăgubiri mai mari decât...