vineri, 30 iulie 2021
AcasăLa ziActualitatePrimarul Sectorului 1 va verifica modul de stabilire a tarifelor practicate de...

Primarul Sectorului 1 va verifica modul de stabilire a tarifelor practicate de Romprest pentru serviciile de salubrizare din 2011 și până în prezent și va negocia cu compania eficientizarea activității, în urma unui vot în Consiliul Local

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost împuternicită de Consiliul Local că verifice modul de stabilire a tarifelor practicate de Romprest pentru serviciile de salubrizare din 2011 și până în prezent și să negocieze cu reprezentanții companiei eficientizarea activității, potrivit unor comunicate de presă.

De asemenea, consilierii locali i-au dat mandat primarului Sectorului 1, să negocieze cu reprezentanții Companiei Romprest Service SA eficientizarea activității de salubrizare. Este vorba despre modificarea suprafețelor de intervenție pentru activitățile de măturat, spălat, stropit și întreținere a căilor publice prevăzute în prezent în contractul cu operatorul de salubrizare, potrivit unui comunicat.”Așa cum am promis, unul dintre obiectivele acestui mandat este să opresc risipa banului public. Nu mai putem accepta să plătim din banii publici niște prestări doar pe hârtie. Conform facturilor actuale emise de operatorul de salubritate, mașinile Romprest trec de până la 12 ori/zi pe aceeași stradă, iar în alte zone ale sectorului dacă trec o singură dată/zi. Am primit astăzi mandatul să punem capăt jafului și să aducem serviciile de salubrizare în conformitate cu nevoile reale ale comunitării locale”, a declarat, în cadrul ședinței Consiliului Local, primarul Clotilde Armand.

Citește articolul complet în G4Media

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE