Primele condamnări în cel mai mare caz de „vaccinare la chiuvetă” din România

Data:

Judecătorii de la Tribunalul Satu Mare au avizat primele acorduri de recunoașterea vinovăției, pentru pedepse de închisoare cu suspendare, în cazul unor persoane implicate în cel mai mare caz de vaccinare la chiuvetă din România – cel de la centrul de vaccinare din Vama Petea.

Potrivit DNA, acolo ar fi fost eliberate, contra unor sume de bani, certificate de vaccinare pentru peste 3.500 de oameni, fără ca acestora să le fie administrat vaccinul anti-COVID.

Tribunalul Satu Mare a validat în 10 ianuarie prima condamnare în acest dosar – este vorba despre proprietarul unei pizzerii din municipiul Satu Mare, primul dintre acuzați care a încheiat un acord de recunoaștere cu procurorii DNA, iar condamnarea stabilită de procurori – 3 ani de închisoare cu suspendare – a fost validată de instanță, scrie Libertatea. 97 de acte materiale au fost reținute în sarcina bărbatului de 37 de ani, care a ales să colaboreze cu procurorii după ce de la locuința acestuia au fost ridicate înscrisurile unde ținea evidența banilor primiți cu titlul de mită.

Citiți articolul integral pe HotNews.ro

Citiți și: Noi rețineri în dosarul falsificării certificatelor de vaccinare la centrul din Vama Petea. Peste 3.500 de persoane ar fi obținut certificate false

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related