Primul bulibașă vaccinat împotriva COVID-19 a făcut și doza booster

Data:

Primul bulibașă vaccinat împotriva COVID-19, a făcut și doza 3 de rapel (booster). Povestea lui Nea Tacu, spusă de nepotul său, Mihai Eduard Alin, voluntar ISU Vâlcea, completează seria de exemple pozitive date de Ro Baccinare

„După ce și-a sărbătorit bunica mea Margareta ziua de naștere, fiind născută pe 1 decembrie 1957, bunicii mei au mers împreună să se vaccineze, tot cu Pfizer. De ce au facut a 3-a doză? În acest an, foarte mulți romi din comunitate s-au infectat și au făcut Covid. După apelurile bunicului, jumătate din comunitate s-a vaccinat, iar mulți din cealaltă au avut de suferit după ce s-au infectat.

După cum v-am povestit, Nea Tacu este de meserie cazangiu și îi aducem mii de mulțumiri că ne-a învățat această meserie.
El are o vorbă: <<Banul trebuie muncit, atunci îl vei prețui mai mult>>.
.Este judecătorul țiganilor dar respectă mai mult legile și constituția României. Întotdeauna a promovat educația… îi place istoria și este fascinant de domnitorii Țării Românești. Acest om a fost susținerea mea pentru a profesa și mai mult în visul meu.
A prins comunismul, a făcut armata în acele timpuri și în această pandemie este optimist. Cu zâmbetul pe buze ne spune: <<Lasă că trecem și peste asta!>> (…).

Îți mulțumesc, bunicule!

PS: de o oră am aflat că un tânăr din comunitate a murit din cauza Covid, nevaccinat> spune Mihai Eduard Alin – voluntar ISU Vâlcea” spune Mihai Eduard Alin – voluntar ISU Vâlcea

Bunica Margareta merge la școală

În vara acestui an bunica voluntarului ISU a fost înscrisă în programul școlar “a 2-a șansă”, înființat de Școala Gimnazială “Spiru Haret”, prin care învață cei de peste 30 de ani care nu au promovat ciclul gimnazial.
„A învățat să scrie și să citească și se ducea la școală pe jos, chiar dacă era ploaie sau soare”, spune nepotul Mihai Eduard Alin.

Citește și: VIDEO Premierul Nicolae Ciucă: Astăzi vom lua o decizie importantă privind operaționalizarea PNRR – PressHub


spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O sală de sală de jocuri de noroc a ars în totalitate

La data de 22 aprilie, la ora 00.21, polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că se manifestă un incendiu la o sală de jocuri de noroc din localitatea Cosoba, județul Giurgiu.

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la PSD

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la...

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există?

Cineva are să vină, de Jon Fosse

Să montezi Fosse este întotdeauna o provocare. Dar ce-a...