miercuri, 25 mai 2022
AcasăRecomandatePrimul bulibașă vaccinat împotriva COVID-19 a făcut și doza booster

Primul bulibașă vaccinat împotriva COVID-19 a făcut și doza booster

Primul bulibașă vaccinat împotriva COVID-19, a făcut și doza 3 de rapel (booster). Povestea lui Nea Tacu, spusă de nepotul său, Mihai Eduard Alin, voluntar ISU Vâlcea, completează seria de exemple pozitive date de Ro Baccinare

„După ce și-a sărbătorit bunica mea Margareta ziua de naștere, fiind născută pe 1 decembrie 1957, bunicii mei au mers împreună să se vaccineze, tot cu Pfizer. De ce au facut a 3-a doză? În acest an, foarte mulți romi din comunitate s-au infectat și au făcut Covid. După apelurile bunicului, jumătate din comunitate s-a vaccinat, iar mulți din cealaltă au avut de suferit după ce s-au infectat.

După cum v-am povestit, Nea Tacu este de meserie cazangiu și îi aducem mii de mulțumiri că ne-a învățat această meserie.
El are o vorbă: <<Banul trebuie muncit, atunci îl vei prețui mai mult>>.
.Este judecătorul țiganilor dar respectă mai mult legile și constituția României. Întotdeauna a promovat educația… îi place istoria și este fascinant de domnitorii Țării Românești. Acest om a fost susținerea mea pentru a profesa și mai mult în visul meu.
A prins comunismul, a făcut armata în acele timpuri și în această pandemie este optimist. Cu zâmbetul pe buze ne spune: <<Lasă că trecem și peste asta!>> (…).

Îți mulțumesc, bunicule!

PS: de o oră am aflat că un tânăr din comunitate a murit din cauza Covid, nevaccinat> spune Mihai Eduard Alin – voluntar ISU Vâlcea” spune Mihai Eduard Alin – voluntar ISU Vâlcea

Bunica Margareta merge la școală

În vara acestui an bunica voluntarului ISU a fost înscrisă în programul școlar “a 2-a șansă”, înființat de Școala Gimnazială “Spiru Haret”, prin care învață cei de peste 30 de ani care nu au promovat ciclul gimnazial.
„A învățat să scrie și să citească și se ducea la școală pe jos, chiar dacă era ploaie sau soare”, spune nepotul Mihai Eduard Alin.

Citește și: VIDEO Premierul Nicolae Ciucă: Astăzi vom lua o decizie importantă privind operaționalizarea PNRR – PressHub


Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE