vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăRecomandatePrimul hotel de tip „occidental” din Iași de după 1989, actualul Hampton...

Primul hotel de tip „occidental” din Iași de după 1989, actualul Hampton By Hilton, trăiește din închirierea spațiilor și nu din turism

Hampton By Hilton e mai degrabă un mall cu de toate decât un hotel, având sală de fitness, clinică medicală și birouri.

Gheorghe Ionescu, patronul hotelului, încasează 40.000-50.000 euro/lună din niște spații ultracentrale și plătește a zecea parte la Primărie ca redevență.

Gradul de încărcare declarat este de 10% la cazări.

Gheorghe Ionescu raportează profituri de milioane de lei anual și mai are trei hoteluri pe Litoral.

Un centru de fitness, spa și piscină și o clinică medicală acoperă costurile de funcționare a hotelului patronat de Gheorghe Ionescu.

„În momentul în care s-a dat hotărârea că nu intră decât cei cu certificat verde s-au redus cu 80% rezervările făcute deja. Acum am un 10% grad de ocupare. Din 117 camere”, a declarat Ionescu.

Citiți articolul integral pe Reporteris.ro

Citiți și

EXCLUSIV REPORTERIS „GIO” Myke: afacerea PNL care face din Iași județul mafiei. Milioane de euro din achiziții directe și licitații măsluite

ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE