luni, 6 decembrie 2021
AcasăInvestigațiiPrinşi în flagrant! Distrugătorul podului din Drăgăneşti, depistat de BIHOREANUL săpând în...

Prinşi în flagrant! Distrugătorul podului din Drăgăneşti, depistat de BIHOREANUL săpând în albie lângă un alt pod, în Tărcaia

În urmă cu câteva săptămâni, BIHOREANUL făcea o dezvăluire revoltătoare: statul va plăti 2,5 milioane de lei ca să salveze podul de pe DN 76 din Drăgăneşti, distrus de săpăturile ilegale practicate de balastiera unui apropiat al PSD din Tărcaia.

Afaceristul, Viorel Ile, e anchetat încă din 2016 pentru exploatările ilegale din albia Crişului Pietros, dar a continuat să încalce legea, după cum a descoperit BIHOREANUL, care a obţinut şi dovada, sesizând imediat autorităţile. Urmarea? Angajaţii balastierei au fost prinşi în flagrant în timp ce săpau cu utilajele la doar câţiva metri de un alt pod, de astă dată în comuna Tărcaia!

Anchetă pe Criş

Investigaţiile BIHOREANULUI în cazul firmei patronate de Viorel Ile, cunoscut ca apropiat al PSD, au pornit luna trecută, după viitura de pe Crişul Pietros care a provocat pentru o scurtă perioadă închiderea podului de pe DN76, din comuna Drăgăneşti.

Podul devenise un pericol pentru siguranţa rutieră, dar nu pentru că l-ar fi ruinat furia naturii, ci din cauza  exploatărilor de balastru din albia râului, care au fost de lungă durată şi atât de masive încât au distrus stabilitatea atât a podului rutier, cât şi a celui feroviar din imediata apropiere.

Citește articolul complet în Bihoreanul

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE