Proaspăt pensionar, directorul DSP tocmai s-a reangajat la stat: Vasile Cepoi are cumul pensie-salariu de 20.000 de lei/lună

Data:

Medicul Vasile Cepoi, fostul șef al DSP Iași, a susținut-o constant, din 2011, pe Mirela Grosu, managerul Institutului Regional de Oncologie. La demiterea acesteia, în 2015, Vasile Cepoi a fost singurul care a insistat la Ministerul Sănătății ca aceasta să rămână interimar. Și așa s-a întâmplat.

A venit vremea întoarcerii favorurilor. În 2023, pensionarul Vasile Cepoi și-a cerut transferul de la Spitalul CI Parhon, unde avea post rezervat, devenind acum medic la IRO Iași.
„Avem foarte mare nevoie de medici. Domnul Cepoi s-a pensionat din funcția de la DSP, dar este medic, era la Parhon și acum a venit la noi”, explică Mirela Grosu.

Citește și: UE ia măsuri pentru salarii echitabile și standarde decente de trai

Carierist cu funcții importante, inclusiv ministru

Între 2001 și 2005, cu o scurtă întrerupere, Vasile Cepoi a fost șeful Casei de Asigurări de Sănătate Iași. Între iulie 2003 și februarie 2004 a fost secretar de stat în Ministerul Sănătății, apoi, între 2005 și 2008, președinte al CNAS.

Continuare în ReporterIS!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: reporteris.ro)

spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related