Procesul Băsescu – SPP: Se amână pronunțarea pentru 14 iunie. RAAPPS anunță că îl va evacua pe fostul președinte de Ziua Copilului

Data:

Sentința procesului intentat de fostul președinte Traian Băsescu împotriva Serviciului de Protecție și Pază (SPP) se amână pentru data de 14 iunie.

„Amână pronunțarea cauzei pentru data de 14 iunie 2022. Se atacă împreună cu fondul cauzei. Pronunțată astăzi, 31.05.2022 prin punerea soluției la dispoziția părtilor prin intermediul grefei instanței, conform art.396, alin.2 NCPC”, s-a anunțat în încheierea ședinței de marți.

Regia Autonomă Administrația Patrimoniului de Stat (RAAPPS) a anunțat marți printr-o precizare că ”termenul de eliberare a imobilului expiră în 5 zile de la data luării la cunoștință de către chiriaș, respectiv în data de 1 iunie 2022”.

”În situația în care imobilul nu va fi eliberat și predat după expirarea termenului sus menționat, Regia Autonomă <Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat> va formula acțiune în evacuare la instanța competentă, conform dispozițiilor legale”, se anunță în precizare.

RAAPPS susține că „efectuează toate demersurile prevăzute de lege în vederea obținerii titlului executoriu pentru eliberarea de către fostul Președinte al României, Traian Băsescu a reședinței oficiale, asigurându-se totodată că sunt respectate toate dispozițiile legale în materie, precum și drepturile fundamentale și constituționale, respectiv dreptul la viața intimă și privată, drepturi garantate de Constituție oricărui cetățean al României”.

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din București

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din...

Cum au pus rușii bazele Securității în România. „Gayaneh“ și Pacepa | Aktual24

Cum au pus rușii bazele Securității în România. „Gayaneh“...

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată. Ce i se reproșează | Revista 22

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată, joi, într-un...