Procurorii ar putea prelungi ordonanța de arestare a Elenei Udrea cu 72 de ore

Data:

Elena Udrea se află încă în arest la Petrich, conform ordonanței de 24h de reținere, eliberată de poliție. Ordonanța este valabilă până în această seară, dar procurorul o poate prelungi cu încă 72 de ore, ceea ce ar însemna că fostul ministru ar putea să-și petreacă tot weekendul în arestul bulgarilor, informează G4Media.ro.

Nu se știe cu certitudine dacă Udrea va fi prezentată instanței astăzi.

Ministrul Justiției, Cătălin Pedoiu, a declarat vineri că Ministerul Justiției nu are atribuții legale în procesul de extrădare a Elenei Udrea din Bulgaria, dar va sprijini acest proces dacă îi va fi cerut acest lucru.

Fostul ministru al dezvoltării, Elena Udrea, a fost prins, joi după amiaza, în Bulgaria, după ce a plecat din țară în cursul dimineții prin vama Giurgiu.

Udrea a plecat în ziua în care Înalta Curte de Casație și justiție a condamnat-o definitiv la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute, respingând astfel recursul în anulare formulat de avocatul acesteia, Tudorel Toader, fostul ministru al Justiției.

Citeşte şi: Elena Udrea a fost dusă în arest, în cadrul Poliției de Frontieră Petrich

G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cum și cât puteți beneficia de servicii gratuite de îngrijire la domiciliu

Dacă sunteți asigurați și aveți probleme de sănătate care...

Jurnalista Emilia Șercan: Demisia lui Sorin Cîmpeanu ar trebui urmată de retragerea prevederilor controversate din Legile Educației

Jurnalista Emilia Șercan afirmă în interviul pentru Europa Liberă că acest moment al demisiei lui Sorin Cîmpeanu ar trebui folosit de clasa politică și de președintele Klaus Iohannis, creatorul proiectului „România Educată”, drept unul de reașezare a criteriilor de integritate și competență într-o funcție publică.

CLASIC_#LaServaPadronaRocks

Nu știu dacă e prima operă pusă în scenă...