sâmbătă, 22 ianuarie 2022
AcasăJustițieProcurorii din CSM, reacție după ce Marcel Ciolacu a spus că Justiția...

Procurorii din CSM, reacție după ce Marcel Ciolacu a spus că Justiția nu își face datoria în privința primarului Clotilde Armand: ”Afectează procesul de soluționare a dosarului, creează presiune asupra procurorului de caz”

Secția pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a transmis, joi, o reacție la declarațiile făcute de Marcel Ciolacu cu privire la ancheta alegerilor locale din Sectorul 1, spunând că ”Justiția nu își face datoria” și că “nu mai are rost să mai așteptăm de la vreun magistrat vreo decizie”.

Procurorii din CSM susțin că declarațiile președintelui PSD afectează procesul de soluționare a dosarului și creează o presiune asupra procurorului de caz, dar și că afectează încrederea publicului în actul de Justiție.

Citește articolul integral în G4Media

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE