luni, 25 octombrie 2021
spot_img
AcasăLa ziProfesor de la UMF: Imunitatea dată de vaccinurile anti-COVID poate dura şi...

Profesor de la UMF: Imunitatea dată de vaccinurile anti-COVID poate dura şi câţiva ani

În cazul persoanelor care au trecut prin boală şi apoi s-au vaccinat, imunitatea poate fi pe viaţă. Prof.dr. Radu Iliescu explică rolul celulelor de tip B cu memorie.

În cazul persoanelor care au trecut prin boală şi apoi s-au vaccinat, imunitatea poate fi pe viaţă. Prof.dr. Radu Iliescu explică rolul celulelor de tip B cu memorie. Concluziile acestuia arată că cercetătorii ieşeni consultaţi de „Ziarul de Iaşi” la începutul anului aveau dreptate: toată activitatea de dezvoltare a vaccinurilor arăta că imunitatea va fi de minimum un an de zile.

Citește articolul integral în Ziarul de Iași

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE