Progres spectaculos pe A3, Nădăşelu-Zimbor. Lucrările avansează în ritm alert

Data:

Lucrările pe tronsonul de 30 de kilometri dintre Nădăşelu şi Zimbor progresează. Acestea ar trebui finalizate în 2023.

Lucrările de pe lotul Nădăşelu-Zimbor al Autostrăzii Transilvania, construit de antreprenorul român UMB, avansează în ritm alert, iar progresul este vizibil după doar câteva luni de la startul şantierului, notează Asociaţia Pro Infrastructura.

„Lucrări spectaculoase în superbele şi capricioasele dealuri transilvănene pe Autostrada A3 Nădăşelu-Zimbor”, au scris pe Facebook cei de la Asociaţia Pro Infrastructura.

„Antreprenorul general, UMB, a turat motoarele şi progresul este vizibil după doar câteva luni de la startul şantierului, volumele excavate în acest scurt timp fiind impresionante. Nici subcontractorul Zublin, recunoscut ca lider în România pe execuţia de piloţi foraţi, nu se lasă mai prejos, aducând pe lot 9 foreze pe care le-a pus la muncă în apropierea nodului Nădăşelu (începutul filmării din dronă). Sperăm că antreprenorii îşi vor păstra efervescenţa în teren şi le dorim cât mai PUŢINE alunecări de teren serioase (au deja trei la activ) şi probleme care ar putea împinge inaugurarea celor 30 de km din #AutostradaTransilvania după 2023”, se arată în postare.

Citește articolul complet în Monitorul de Cluj

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img
spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related