Proiecție în avanpremieră a peliculei „Libertate – Filmul”, a lui Tudor Giurgiu

Data:

„Zilele astea lucrăm intens la postproducția Libertate – Filmul, o poveste inspirată din evenimentele tulburi întâmplate în decembrie 1989 la Sibiu.

Dar luni, 19 decembrie la ora 19.00, Centrul Cultural „Ion Besoiu” Sibiu, aproape de locul unde 30.000 de sibieni se adunau să protesteze în 22 decembrie 89, vom face o proiecție în avanpremieră a filmului (în versiunea sa de lucru), în memoria celor dispăruți acum 33 de ani. De-abia aștept să povestim după film”, a anunțat regizorul Tudor Giurgiu, pe pagina sa de Facebook.

Bilete aici: https://eventbook.ro/hall/centrul-cultural-ion-besoiu…

sursa foto – Tudor Giurgiu

Urmăriți PressHUB și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

UPDATE/VIDEO Ce a lăsat în urmă avalanșa de la cabana Capra. Mașinile turiștilor au fost luate pe sus. 60 de persoane au rămas izolate

În cursul nopții trecute, pe DN7C, km. 106-107, în zona unei cabane, a avut loc o avalanșă de zăpadă. Aproximativ 60 de persoane au rămas izolate la cabană. Mai multe mașini au fost avariate.

Comisia Europeană: Ucraina poate conta pe contribuția Europei la reconstrucția unei țări mai reziliente

A trecut aproape un an de când Rusia și-a lansat invazia brutală. Un an de luptă pentru libertate, dar și un an al curajului legendar de care a dat dovadă poporul ucrain

Muzeul Național al Țăranului Român împlinește 33 de ani de la re-fondarea sa în 1990

Astăzi, 5 februarie, Muzeul Țăranului împlinește 33 de ani...

VIDEO Noi proteste la Tel Aviv. Mii de oameni au manifestat împotriva lui Netanyahu

Mii de persoane au manifestat, sâmbătă, în centrul oraşului Tel Aviv, pentru a cincea săptămână consecutiv, contra reformelor judiciare controversate pe care le are în vedere guvernul prim-ministrului israelian Benjamin Netanyahu, potrivit AFP.