miercuri, 8 decembrie 2021
AcasăLa ziActualitateProiectul metroului din Cluj. Numărul mașinilor în trafic va scădea cu aproape...

Proiectul metroului din Cluj. Numărul mașinilor în trafic va scădea cu aproape 30.000. Cât va costa investiția

A avut loc dezbaterea alternativei finale a proiectului metroului, în vederea obținerii avizului de mediu. În cadrul dezbaterii, șeful de proiect al primei magistrale a prezentat mai multe detalii legate de metroul din Cluj.

Conform lui Ionel Oprea, șef de proiect al primei magistrale de metrou din Cluj, investiția totală estimată pentru costurile metroului se ridică la 1.729.864.239 euro.

Zona studiată pentru proiect este de aproximativ 1.820 ha, din care, pe raza comunei Florești – aproximativ 507 ha, iar pe raza municipiului Cluj-Napoca – 1.313 ha, se arată în documentele proiectului, prezentate în cadrul dezbaterii pentru metrou.

Citiți articolul integral pe Monitorulcj.ro

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE