Sex pe bani, droguri și lăutari. Proprietarul azilelor groazei, șoferul lui Firea, a cheltuit fondurile de la stat pe distracții și imobiliare

Data:

Noi detalii din referatul de arestare care a dus la liderul grupului care a supus la tratamente inumane zeci de persoane în azilele din Ilfov. Ștefan Godei a fost arestat preventiv 30 de zile.

3,7 milioane de lei a câștigat Ștefan Godei din „azilele groazei”, omul care controla asociația „Sfântul Gabriel cel Viteaz” vizată de anchetă, sub coordonarea căruia bătrânii și oamenii cu dizabilități au fost bătuți, lăsați flămânzi, cu bube care au făcut viermi, într-o mizerie inimaginabilă.

Citește și: Ce poți face în weekend, la Cluj-Napoca? Concerte, plimbări cu caiacul și evenimente sportive

„Potrivit procesului verbal al organelor de cercetare penală din 22.06.2023 au mai reieșit date potrivit cărora Godei Ștefan Cristian dispune de sume de bani însemnate pe care le cheltuiește pentru a apela periodic la serviciile unor prostituate, pentru a își procura droguri sau sume pe care le oferă la lăutari, sens în care potrivit discuțiilor avute de acesta în seara de 26-27.05.2023, a cheltuit pentru o singură astfel de serie de distracții, într-o noapte, suma de 25.000 de lei”, menționează procurorii

YouTube video

„Totodată s-a stabilit că acesta și-a construit recent o casă de locuit pe str. (…), sector 1, București și deține un teren agricol de 1,5 ha în sat (…), com. (…), jud. Ialomița”, potrivit documentului.

În total, membrii grupului infracțional organizat condus Ștefan Godei au obținut de la DGASPC Ilfov, DGASPC Sector 3 și alte direcții/servicii din cadrul altor primării, conturile Asociației „Sf. Gabriel cel Viteaz”, suma totală de 3.763.869 de lei în perioada 25.11.2021 – 08.06.2023. Cele mai mari sume au provenit de la DGASPC Sector 3 (2.550.574 lei) și DGASPC Ilfov (1.178.233 lei).

Ștefan Godei conducea Asociația „Sfântul Gabriel cel Viteaz”, prin care controla afacerea prin care înfometea oamenii pentru a face un profit uriaș, unde a fost vicepreședintra consiliera Gabrielei Firea, Ligia Gheorghe (fostă Enache). Anterior, când Firea era primarul Capitalei, Ștefan Godei i-a fost șofer..

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: Poliția Română)

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Accident grav în Tulcea, între un microbuz şi o maşină de teren. Șapte persoane rănite

Accident grav în Tulcea. Şapte persoane au fost rănite...

Premiul Carol cel Mare, acordat rabinului Pinchas Goldschmidt

Premiul Carol cel Mare, acordat de oraşul Aachen, este...

Florin Piersic a fost operat. Starea actorului este stabilă

Florin Piersic a fost operat joi la Spitalul de...