Protest AUR la Craiova. Simion a cerut demiterea ministrului Energiei

Data:

Circa 1.000 de persoane au participat, sâmbătă, în centrul Craiovei, la un protest organizat de partidul extremist AUR împotriva facturilor mari la energie în cadrul căruia deputatul George Simion a solicitat demiterea ministrului Energiei, Virgil Popescu, transmite Agerpres.

Simion, copreşedinte al AUR, a afirmat că îi dă un „ultimatum” de zece zile premierului Nicolae Ciucă pentru a-l demite pe Virgil Popescu, amenințând că, iar în caz contrar, 100.000 de oameni ar putea ieşi în stradă pe 27 februarie.

„Azi, aici, la Craiova, în inima partidului roşu, vreau să transmit un mesaj: (…) locul lui Virgil Popescu este la puşcărie, pentru că şi-a bătut joc de români! Trei guverne l-au ţinut pe acest Virgil Popescu”, a spus Simion.

Citește articolul integral pe G4Media.ro

Citește și: VIDEO | George Simion l-a agresat pe ministrul Energiei, la tribuna Parlamentului și a urlat: ”Ești un hoț!”

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img
spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Prima zi de înscriere la examenul de Bacalaureat, cu angajații din învățământ în grevă generală de o săptămână

Calendarul înscrierilor pentru examenul de Bacalaureat 2023 a rămas...

Cele mai mari pensii pe bază de contributivitate din județul Iași

„Ziarul de Iaşi” a abordat zilele trecute subiectul pensiilor...