Protest față de un proiect care amenință Aleea Caraiman din Sinaia: „Ar fi o traumă pentru mulți”

Data:

Sâmbătă, 18 martie, în fața Primăriei din Sinaia, va avea loc un protest față de proiectul privind construcția unei parcări supraetajate care, spun inițiatorii, ar duce astfel la mutilarea patrimoniului istoric și natural al orașului, prin distrugerea definitivă a Aleii Caraiman.

„Nu pot fi de acord ca Aleea Caraiman din Sinaia să dispară. Pentru mine, parcurgerea la picior a Aleii Caraiman de la Gara Sinaia până la parcul Dimitrie Ghica este un ritual de neînlocuit și sănătos pentru corp și suflet. Este unul dintre locurile acelea puține unde revenim de multe generații și simțim că timpul a stat. Când totul se schimbă, unele locuri trebuie să rămână totuși așa cum le știm. Sunt hrană pentru suflet și ar fi o traumă pentru mulți ca Aleea Caraiman să rămână doar în tablouri.

Citește și: Parlamentul European își prezintă prioritățile pentru Consiliul European de primăvară

Dacă simți la fel atunci hai și tu sâmbătă, 18 Martie, ora 11:00 la un protest pașnic în fața Primăriei din Sinaia împotriva odiosului proiect girat de primarul Vlad Oprea, ce ar permite construcția unei parcări supraetajate și ar duce astfel la mutilarea patrimoniului istoric și natural al orașului, prin distrugerea definitivă a Aleii Caraiman”, scrie, pe Facebook, Gabriel Peacock.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului a plecat

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului...

Magazinele nu vor fi închise în weekend. Decizia lui Ciolacu

Magazinele nu vor fi închise în weekend, a declarat...