Proteste în Capitală împotriva guvernului și a certificatului verde, în ziua în care România a înregistrat un record al cazurilor noi

Data:

În Piața Universității are loc sâmbătă după-amiază un miting antiguvernamental, anti certificat verde și antirestricții organizat de Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

Potrivit romania.europalibera.org, câteva mii de persoane protestează în Piața Victorie și în Piața Universității din București față de măsurile de prevenire a răspândirii Covid, în ziua în care România a înregistrat un record al cazurilor noi: 12.740 de persoane.

Cu puțin timp înaintea orei 19.00 Coloana de manifestanți ajunsese în Piața Romană. Aambele sensuri ale bulevardului Lascăr Catargiu au fost blocate de protestatati

Protestul are loc fără respectarea niciunei reguli de prevenire a răspândirii virusului.

Tot sâmbătă, au fost publicate în Monitorul Oficial noile reguli și interdicții, adoptate joi de Comitetul Național pentru Situații de Urgență.
„Organizarea de mitinguri și demonstrații poate fi realizată, în intervalul orar 5,00-24,00, cu un număr de participanți de maximum 100 de participanți, doar dacă sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS CoV-2 și sunt asigurate măsuri pentru purtarea măștii de protecție”.

Articolu ntegral pe romania.europalibera.org!

Foto : Octav Gane / Inquam Photos

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Urmăriți internaționali, aduși în țară de Poliția Română

În perioada 18 – 19 aprilie 2024, Poliția Română...

Sprijin pentru transformarea digitală a ONG-urilor | Săptămâna Online

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene în calitate de coordonator...

Programul manifestărilor dedicate împlinirii a 105 ani de la intrarea Armatei române în Oradea | Bihoreanul

Programul manifestărilor dedicate împlinirii a 105 ani de la...