Protipendada s-a călcat pe bombeuri la deschiderea Simfoniei Lalelelor

Data:

Simfonia Lalelelor, manifestare emblematică pentru oraşul Piteşti, a ajuns ediţia cu numărul 45, prima care nu se mai desfăşoară în centrul oraşului, ci mai la margine, în Parcul Lunca Argeşului.

La deschiderea Simfoniei, care a avut loc azi, la prânz, cel puţin câteva sute de piteşteni au fost prezenţi încă de la prima oră.

Piteştenii s-au arătat dornici să vadă noua faţă a Simfoniei Lalelelor, încă de la prima oră

Alături de ei, o sumedenie de VIP-uri, de mai mare sau mai mică anvergură, pe care aleile Parcului Lunca Argeşului abia puteau să le mai încapă.

Selecţie de VIP-uri: viceprimarii Piteştiului, Gelu Tofan (al cincilea din stânga( şi Mihai Mihăilescu (al doilea), alături city-managerul Piteştiului, Lucreţiu Tudor (al treilea)

Cel mai sonor nume prezent – ministrul PSD al Culturii Lucian Romaşcanu, care a fost primit aşa cum se cuvine de primarul Piteştiului, colegul său de partid Cristian Gentea.

Lalelele Piteştiului, ca de fiecare dată, o încântare

Continuarea, în Argeșul Online!

spot_imgspot_img
Argeșul Online
Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O sală de sală de jocuri de noroc a ars în totalitate

La data de 22 aprilie, la ora 00.21, polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că se manifestă un incendiu la o sală de jocuri de noroc din localitatea Cosoba, județul Giurgiu.

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la PSD

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la...

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există?

Cineva are să vină, de Jon Fosse

Să montezi Fosse este întotdeauna o provocare. Dar ce-a...