miercuri, 1 decembrie 2021
AcasăLa ziPSD a votat în unanimitate intrarea la guvernare alături de PNL și...

PSD a votat în unanimitate intrarea la guvernare alături de PNL și structura guvernului

Conducerea PSD a votat, luni dimineața, în unanimitate intrarea la guvernare alături de PNL și structura guvernului, au declarat pentru G4Media.ro surse politice.

Marcel Ciolacu le-ar fi transmis pesediștilor că a acceptat ca PSD să nu dea primul funcția de premier pentru a impune pachetul de măsuri sociale.

Amintim că la ora 12 sunt prevăzute consultări la Cotroceni, PNL, PSD și UDMR fiind invitate la pachet. Din partea PSD ar urma să fie prezenți Marcel Ciolacu și paul Stănescu, de la PNL Florin Cîțu și Nicolae Ciucă iar din partea UDMR Kelemen Hunor, informează G4 MEDIA.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE