PSD l-a exclus pe deputatul Bălășoiu, fotografiat în ipostaze intime cu un băiat

Data:

PSD a anunțat excluderea din partid a deputatului Aurel Bălășoiu și spune că se așteaptă ca acesta să demisioneze urgent din Parlament.

Partidul vorbește despre „încălcarea legii, a demnității umane și a moralei creștine”, fără a preciza însă despre ce este vorba. Imagini în care ar apărea deputatul în ipostaze intime alături de un minor au apărut în presă.

„Conducerea PSD a decis astăzi excluderea din partid a deputatului Aurel Bălășoiu. De asemenea, PSD se așteaptă ca acesta să își dea demisia urgent din funcția de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunității parlamentare. PSD nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnității umane și a moralei creștine”, a transmis PSD printr-un mesaj postat sâmbătă pe Faceebook.

Scene intime cu un minor

Surse din partid au declarat pentru știrileprotv.ro că Aurel Bălășoiu ar fi implicat într-un scandal legat de „fapte reprobabile cu un minor”, iar Gândul a publicat imagini în care ar apărea deputatul alături de un băiat.

„Voi merge înainte şi voi lupta! Merg înainte, nicio problemă! M-au exclus, nicio problemă! Nu recunosc! (n.r. – Răspunsul dat la întrebarea ”Recunoaşteţi că aţi întreţinut relaţii sexuale cu minori?”)”, a declarat Aurel Bălăşoiu pentru Gândul.

Preşedintele PSD Argeş şi al Consiliului Judeţean Argeş, Ion Mînzînă, a admis într-o discuţie cu News.ro, răspunzând unor întrebări, că a votat pentru excluderea din partid a lui Aurel Bălăşoiu, pe motiv de „bănuială că ar exista” un film în care deputatul apare în ipostaze indecente, cu o altă persoană.

Citește și: VIDEO 400 de miliarde de euro/an trebuie cheltuite în UE pentru trecerea la energie verde

Absolvent de Teologie, fost primar

Gabriel Bălășoiu, în vârstă de 62 de ani, este la primul mandat de deputat de Argeș. Din 2004, a fost primar al comunei Rociu din judeţul Argeş, din anul 2004.

Este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi al Facultăţii de Teologie din cadrul Universităţii Piteşti.

În CV-ul postat pe site-ul Camerei Deputaţilor acesta se descrie drept „o persoană sociabilă şi responsabilă în activitatea desfăşurată, un puternic om de administraţie ce a avut mereu o colaborare impecabilă cu instituţiile locale, judeţene şi naţionale, un bun agricultor şi crescător de animale”, titrează Hotnews.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Reduceri semnificative de prețuri la Petrom în prima zi de minivacanță

Minivacanța de 1 decembrie începe cu ieftiniri la Petrom,...

Românii mai așteptă cu ridicarea vizelor pentru SUA. Aurescu are o soluție

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a declarat că a...