miercuri, 19 ianuarie 2022
AcasăLa ziActualitatePSD va prezenta celorlalte partide din Coaliție propria variantă a legii certificatului...

PSD va prezenta celorlalte partide din Coaliție propria variantă a legii certificatului COVID-19

Liderii PSD-PNL-UDMR urmează să decidă în cursul acestei săptămâni ce reguli vor impune pentru ca certificatul COVID să fie introdus la locul de muncă în România. Social democrații au lucrat deja la o variantă proprie pe care vor să o prezinte partenerilor de Coaliție.

Potrivit surselor HotNews.ro, va exista un nou proiect de lege care va fi depus în Parlament și care va cuprinde așa cum anunța ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, un mecanism flexibil de prezentare a certificatului COVID la locul de muncă, în functie de rata de incidență.

Potrivit surselor HotNews.ro, proiectul de lege ar urma să fie depus în Parlament în cursul acestei săptămâni și va fi dezbătut în regim de urgență de ambele Camere ale Legislativului.

Certificatul va atesta îndeplinirea uneia dintre următoarele condiţii: vaccinarea cu schema completă împotriva virusului SARS-CoV-2 /dovada trecerii prin boală /rezultatul negativ certificat al unui test RT-PCR sau antigen rapid.

Citiți articolul integral pe HotNews.ro

Citiți și

Peste jumătate dintre români nu sunt de acord cu introducerea certificatului verde la locul de muncă / 40% nu cred în eficacitatea certificatului COVID-19

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE