Putin anunță o „nouă ordine mondială” și promite că va îndeplini toate „sarcinile” invaziei ruse în Ucraina

Data:

Președintele rus Vladimir Putin și-a încheiat discursul de la Forumul Economic Internațional de la Sankt Petersburg afirmând că „Rusia intră în această eră care începe ca o națiune puternică și suverană”, relatează BBC.

„Vom folosi cu siguranță oportunitățile colosale oferite de vremurile actuale și vom fi și mai puternici”, spune Putin.

„Este evident că regulile, esența noii ordini mondiale, vor fi stabilite de state puternice și suverane.” Restul, susține el, sunt „condamnate să rămână colonii fără drepturi”.

De asemenea, liderul de la Kremlin a promis că va îndeplini toate presupusele „sarcini” ale acțiunii militare a Moscovei în Ucraina, potrivit CNN.

El a calificat „operațiunea specială” a Rusiei în Ucraina drept „decizia unei țări suverane bazată pe dreptul de a-și apăra securitatea”. El a promis că „toate sarcinile operațiunii speciale vor fi îndeplinite”.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Seceta a redus producția de porumb la jumătate. Cea mai mică recoltă din ultimii ani, în România

În acest an, România va înregistra cea mai mică producţie de porumb din ultimii 15 ani. Seceta pedologică a redus recolta cu aproximativ 40%-50% faţă de anii trecuţi, susține ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea.

Iată cea mai inutilă investiţie publică din ţară: „Telescaunul ruşinii”! Împlineşte 10 ani şi stă tot la ruginit. A costat 1,5 mil. euro

„Telescaunul ruşinii” de la Ciric va împlini, anul viitor, 10 ani de la punerea în funcţiune, fiind utilizat doar pentru o perioadă de aproape 3 ani. Una dintre cele mai inutile investiţii din ţară a costat bugetul european 1,5 milioane euro, iar încasările Primăriei de pe urma exploatării telescaunului sfidează ridicolul: 10.600 euro. 

VIDEO Incendiu puternic într-un bloc din Oradea. Locatari scoși de pompieri pe ferestre

Zece persoane au fost evacuate duminică de pompierii orădeni...

Pacienții care aleg un anumit medic de la stat vor plăti o taxă pentru serviciu | Proiect în dezbatere publică

Ministerul Sănătății propune introducerea unei noi taxe pentru pacienții...