marți, 24 mai 2022
AcasăRecomandateRaed Arafat: Suntem precauți la acest moment. Nu se pune problema ridicării...

Raed Arafat: Suntem precauți la acest moment. Nu se pune problema ridicării restricțiilor

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, joi, într-o conferință de presă, că în prezent nu se pune problema ridicării restricțiilor în România, având în vedere că încă nu am ajuns la vârful valului 5.

Și Amalia Șerban, directorul Direcției Generale de Asistență Medicală și Sănătate Publică din Ministerul Sănătății, a precizat că este clar că ne aflăm pe o pantă ascendentă.

„E clar că ne aflăm pe o pantă ascendentă cu un număr tot mai mare de cazuri, dar cu o proporție scăzută a cazurilor severe”, a precizat Amalia Șerban.

Citiți articolul integral pe G4Media.ro

Citiți și

Bilanț COVID. Record de cazuri noi în România, peste 19.000 de infectări. Câți pacienți sunt internați la ATI și câți sunt vaccinați

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE