Rareş Bogdan, despre desfiinţarea pensiilor speciale: „Când am intrat în politică, nu credeam că sunt atât de mulţi cretini”

Data:

Europarlamentarul Rareş Bogdan a spus, duminică seară, la Prima News, că a propus desfiinţarea pensiilor speciale în 30 de zile, la intrarea sa în politică, convins că liberalii vor veni cu o „lege inteligentă”.

„Când am intrat în politică, nu credeam că sunt atât de mulţi cretini. Sunt foarte mulţi şi mulţi care nu au nicio legătură cu interesul naţional al României.

Eu când am spus că vreau să desfiinţez pensiile speciale şi le-am spus colegilor că suntem obligaţi, ca în 30 de zile, să desfiinţăm, am spus-o cu tot sufletul, fiind absolut convins că vor scrie o lege inteligentă, încât oricând ar veni doamna Renate Weber sau CCR, să nu poată anula această lege”, a declarat Rareş Bogdan.

Citește și: Examinator auto învins la judecată de un elev

Europarlamentarul a spus că ministrul Muncii ar fi trebuit să prezinte noua lege a pensiilor în decembrie anul trecut.

”Îmi doresc foarte mult să văd proiectul cu care domnul Budăi trebuia să vină în decembrie. În data de 28 ianuarie 2020, la 56 de zile de la preluarea guvernării de către PNL, am reuşit să trecem prin Parlament o lege de tăiere a pensiilor speciale.

Ea a fost atacată de doamna Weber, a fost făcută sesizare la CCR, a venit Covidul. S-a dat răspuns la această lege, undeva prin mai, şi a fost desfiinţată practic. A fost declarată neconstituţională (…)

Acum, Ministerul Muncii trebuie să vină cu o lege clară. Eu vreau să cred că se va face, am rămas ultimul optimist”, a precizat Rareş Bogdan, la primanews.ro.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(FOTO: Facebook Rares Bogdan)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img
spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

„Vulkan Files”: dezinformarea ca formă de terorism

Un consorțiu de mari publicații internaționale dezvăluie existența unei...

Aktual24: Specialist în Inteligenţa Artificială: „Opriţi totul imediat”

Un cercetător în domeniul inteligenţei artificiale, care a avertizat...