Război între palate, la Iași. Un consilier local critică dur capii județului

Data:

Strategia legată de sport a Consiliului Judeţean Iaşi continuă să genereze reacţii acide în spaţiul public.

Capii CJ Iași, criticați

După ce acţiunile echipei coordonate de preşedintele CJ, Costel Alexe, au fost taxate dur de consilieri judeţeni şi conducători de cluburi, a venit rândul unui consilier local, Bogdan Crucianu, să critice aspru modul de lucru al capilor CJ Iași.

“Au alocat întreg sportului ieşean suma de 80. 000 de euro, de circa 37 de ori mai puţini bani comparativ cu cele 3 milioane de euro aprobate de Consiliul Local Iaşi pentru domeniul amintit. De remarcat totodată că bugetele celor două consilii sunt comparabile! (…) Cu un sfert din populaţia Iaşului, Ialomiţa, de pildă, a dat sportului 700. 000 de euro în 2022, de aproape nouă ori mai mult decât la noi!

Nu numai suma alocată sportului de CJ Iaşi este ridicolă, ci şi modul de distribuire a banilor. Astfel, cluburile importante ale Iaşului, CS Politehnica şi CSM nu au primit niciun leu, în timp ce grupări de care nu a auzit aproape nimeni vor beneficia de fonduri” a explicat Crucianu.

Continuarea, în Ziarul de Iași!

Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: