„Războiul gunoaielor” – o anchetă realizată de Cosmin Savu, duminică, la România, te iubesc!

Data:

Capitala este în pragul unei crize majore a deșeurilor! Peste un milion de tone de gunoi sunt produse, anual, în București, iar dacă luăm în considerare și resturile adunate din localitățile limitrofe, din Ilfov, se adună cantități impresionante care duc la o reală problemă care se agravează în fiecare zi.

Atunci când vorbim despre gunoaie, vorbim despre corupție. Cei care controlează gunoaiele, controlează și politicienii! Războiul gunoaielor – un reportaj de Cosmin Savu, duminică, de la 18:00, la România, te iubesc!.

Cosmin Savu

Cosmin a mers pe firul afacerilor din București, iar conexiunile l-au dus până în Italia. Echipa PROTV a filmat în Roma, Sicilia și Napoli, unde au obținut imagini și interviuri în exclusivitate despre implicarea mafiei italiene în afacerile cu gunoi.

E o problemă care ne privește pe toți. Nu doar în București și Ilfov, unde se produce 20% din gunoiul țării, ci în întreaga țară sunt probleme. Iar afacerile cu gunoi sunt făcute, de multe ori, de personaje sulfuroase, unele certate cu legea sau cu conexiuni în mafia italiană. Nu ne vom lăsa intimidați și vom continua seria dezvăluirilor la Romania, te iubesc! și vom încerca să punem presiune pe autorități pentru a rezolva situațiile critice”, a spus Cosmin Savu.

O serie de reportaje pe subiect au fost difuzate săptămâna aceasta la Știrile PROTV, iar dumincă, de la 18:00, la România, te iubesc!, vedem ancheta pe larg, care sunt responsabilii și ce răspunsuri a primit Cosmin Savu din partea autorităților.

„Războiul gunoaielor” – o anchetă realizată de Cosmin Savu, duminică, la România, te iubesc!
spot_imgspot_img
Freedom House
Freedom House
PressHUB, cea mai răspândită rețea de presă din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cum să vopsești ouăle de Paște

Cum să vopsești ouăle de Paște, în roșu sau...

Ucraina a înăsprit legea mobilizării: Proceduri noi, amenzi, dar şi recompense

Ucraina are nevoie urgentă de soldaţi. Rada Supremă de...