Războiul politic declanșat în jurul facturilor pentru plata energiei. Principalii jucători politici fug de asumarea unei decizii

Data:

Războiul politic declanșat în jurul facturilor pentru plata energiei ascunde o lipsă de responsabilitate politică la nivel înalt, potrivit mărturiilor din Coaliție. Principalii jucători care ar putea veni cu soluții își pasează variantele de lucru, fără a conveni rapid asupra strategiei de urmat.

Cu facturi care pot depăși 20 de miliarde de lei în acest an pentru compensarea facturilor la energia electrică, actuala Coaliție se vede obligată să ia decizii rapide. Sumele pot crește până spre 40 de miliarde, nimic nu e cert, susțin surse din piața de energie.

Citește și: Procurorul Bogdan Pîrlog despre atacul la poliția judiciară: „Se desfășoară o adevărată ofensivă pentru a prelua controlul asupra dosarelor economice”

În locul soluțiilor ferme, scandalul s-a instalat între PNL și PSD. Principalele partide politice și-au reproșat public modul în care au acționat, lipsa de soluții și determinare pentru rezolvarea problemei.

Europa Liberă vă prezintă principalii jucători care ar putea acționa, ce poziții au și de ce nu își asumă direct responsabilitatea pentru impunerea unei soluții.

Continuarea, în Europa Liberă!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img
spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ce spune șeful CFR Călători despre accidentul feroviar de ieri, soldat cu moartea unei femei

Directorul General al CFR Călători, Traian Preoteasa, susține că...

Sate scoase în lume doar cu internetul

Oamenii de la ţară aşteaptă internetul de mare viteză...

Pagina de Facebook a Anei Birchall a fost spartă – hackerii au pus steagul Isis la poza de profil

Pagina oficilă de Facebook a Anei Birchall, fost ministru...