Reacția lui Clotilde Armand după ce a ANI o acuză de conflict de interese și incompatibilitate

Data:

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat luni, după ce a Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a anunțat că s-a aflat în conflict de interese şi incompatibilitate, că a respectat legea în cazul numirii în proiectul cu fonduri europene și că „ a existat o verificare și autoritățile competente ne-au transmis că totul este corect”.

„Gata! M-au prins… Glumesc. Nu aveau ce. Am citit astăzi comunicatul ANI, pot să vă spun că am respectat legea în cazul proiectului «Îmbunătățirea capacității administrative locale privind dezvoltarea, implementarea și promovarea măsurilor anticorupție».

Avem o confirmare de la oficialii de la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene care ne transmit că suntem eligibili. Înainte de a se face numirile în cadrul proiectului, a existat o verificare și autoritățile competente care ne-au transmis că totul este corect. Știți, nu facem nimic de capul nostru”, a transmis Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

Citește și: ANI: Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, în conflict de interese şi incompatibilitate. Agenția a sesizat Parchetul General

Primarul Sectorului 1 susține că a răspuns de fiecare dată solicitărilor ANI și a depus un punct de vedere însoțit de documente justificative care arată legalitatea activităților pe care le-a desfășurat, dar n-a primit niciun răspuns și i-a fost refuzat de mai multe ori accesul la dosar.

„Mă bucur că autoritățile sunt vigilente și că își fac treaba. Știam că unul dintre membrii PNL Sector 1 a făcut plângerea la ANI, într-o încercare disperată de hărțuire a mea. Nu avem nicio problemă ca Parchetul și Prefectul să verifice actele și le vom pune la dispoziție toate documentele pe care le vor solicita.

Să vedeți acum cum intră în vrie aparatul de manipulare al PSD PNL și să țipe. Nu-i nimic. Mergem după ei”, a mai scris Clotilde Armand.

Agenţia Naţională de Integritate a anunțat luni că primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, s-a aflat în conflict de interese şi incompatibilitate. Agenția a sesizat Parchetul General în legătură cu săvârşirea infracţiunii de folosire a funcţiei pentru favorizarea unor persoane.

Citește și: Agheazma și banii


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Clotilde Armand / Facebook)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Prea mulți români nu știu ce trebuie să facă un primar. De aceea sunt ușor de păcălit

„Uite ce frumos aranjează Chirica grădinile, a renunțat la...

Încep lucrările la Filarmonica Iași, după o aşteptare de peste 15 ani

Încep lucrările la Filarmonica Iași, după o aşteptare de...

Comunitatea Declic a primit Premiul GDS pe anul 2023

Comunitatea Declic a primit Premiul GDS pe anul 2023....

Trei parlamentari români, vizaţi de o grupare globală de spionaj a Chinei

Trei parlamentari români, vizaţi de o grupare globală de...