Recordurile de trafic duc Aeroportul Iaşi spre primul loc între cele regionale. Are cea mai mare creştere din ţară

Data:

Toate aerogările din Moldova au depăşit cu mult fluxurile din 2019, performanţă neatinsă în ţară decât de aeroportul din Oradea.

O analiză a nivelului de trafic din prima jumătate a anului arată o revenire consistentă a activităţii pe aeroporturile din România. Iaşul are de departe cea mai mare creştere, în parte datorită şi transferului temporar a unor curse de pe Aeroportul Chişinău.

Ca urmare, aerogara ieşeană a consemnat peste 690 de mii de pasageri îmbarcaţi şi sosiţi de la începutul anului, la o distanţă apreciabilă de cea timişoreană (aproape 500 de mii), dar încă destul de departe de cea clujeană (ceva mai mult de un milion de pasageri).

Continuarea, în Ziarul de Iași!

Foto: Ziarul de Iași

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Festival Holistic la Iași | Ziarul de Iași

Festival Holistic la Iași, evenimentul va avea loc în...

Controversatul primar brăilean, protagonistul unui scandal cu fonduri europene. Parchetul European investighează | De Brăila

Controversatul primar brăilean, protagonistul unui scandal cu fonduri europene....

Tânără reținută după ce a furat banii părinților și i-a înlocuit cu bancnote false

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești –...