​Rectorul SNSPA: România are nevoie de un nou ministru al Educației, care să nu fie tributar imposturii

Data:

Atac dur al fostului ministru al Educației Remus Pricopie la adresa ministrului Sorin Cîmpeanu, în contextul lansării în dezbatere a proiectelor Legii educației.

Contactat după ce în spațiul public au fost lansate mai multe critici pe marginea Legilor educației lansate în dezbatere de ministrul Cîmpeanu ca parte a proiectului prezidențial România Educată, rectorul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), Remus Pricopie, a declarat pentru Edupedu.ro că „prin promovarea actualelor proiecte de legi ale educației, Sorin Cîmpeanu s-a compromis definitiv din punct de vedere etic și moral.

Citește și: 10 salarii pentru copii sau adulţi abuzaţi. O lege care nu e folosită

România are nevoie de un nou ministru al educației, un domn sau o doamnă, care să nu fie tributar(ă) imposturii și care să ducă mai departe proiectul România Educată. Acest proiect este unul serios și mult prea important pentru România, ca să-l lăsăm să fie confiscat de un grup ilegitim de interese“.

Întrebat dacă este interesat de poziția de ministru al Educației, Remus Pricopie a răspuns: “Nu. Este răspunsul pe care l-am mai dat de 3-4 ori, în ultimii 8 ani“.

„A existat o discuție, când s-a format acest guvern, din partea unui partid politic, și am spus și atunci nu“, a declarat Pricopie pentru Edupedu.ro. “În acest moment, interesele mele profesionale sunt strict legate de SNSPA și de proiectele internaționale în care sunt implicat“, a susținut Remus Pricopie, fost ministru al Educației în perioada 2012-2014.

Citește articolul integral pe Edupedu.ro

Citește și: 10 salarii pentru copii sau adulţi abuzaţi. O lege care nu e folosită

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(FOTO: Inquam Photos / George Călin)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img
spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related