miercuri, 26 ianuarie 2022
AcasăLa ziActualitateVIDEO Renunțarea la restricțiile de circulație și la mască în spațiile deschise...

VIDEO Renunțarea la restricțiile de circulație și la mască în spațiile deschise neaglomerate, printre relaxările stabilite de CNSU marți seara

UPDATE: Comitetul Național pentru Situații de Urgență a stabilit marți, în cadrul hotărârii de prelungire a stării de alertă și măsuri de relaxare pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Eliminarea restricțiilor de circulație, renunțarea la mască în spațiile publice deschise neaglomerate sau accesul la mall pe bază de test negativ se numără printre propunerile CNSU care așteaptă aprobarea Guvernului.

Declaratii susținute șeful DSU, Raed Arafat, la Palatul Victoria:

Știrea inițială:

Se anunță sărbători cu mai puține restricții.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) are o ședință în desfășurare, iar la ora 21.00 secretarul de stat Raed Arafat va anunța măsurile adoptate.

Potrivit surselor G4Media.ro, se discută mai multe relaxări, între care renunțarea la restricțiile de circulație și la masca de protecție în spațiile deschise neaglomerate, acces în magazine și cu test de covid, cu program până la ora 23.00.

Articolul integral, în G4Media!

SursăG4 Media
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE