REPER, înființat oficial ca partid politic

Data:

Partidul REPER este de miercuri înființat oficial după primirea hotărârii definitive, la două luni de la depunerea actelor la Tribunalul București.

Cei cinci fondatori ai organizației, Ramona Strugariu, Dragoș Pîslaru, Dacian Cioloș, Dragoș Tudorache și Alin Mituța, au anunțat începerea dezbaterilor pe documentele de funcționare ale partidului, precum statutul, într-un proces transparent și deschis.

„Este o zi importantă pentru noi și sperăm să fie una importantă pentru democrația și pluralismul politic din România. REPER este de azi oficial un partid politic care va milita pentru o Românie prosperă, europeană și dreaptă pentru toți cetățenii ei. Un partid liberal, deschis, pro-european, un partid care va veni cu soluții şi pentru cei expuși sărăciei care nu pot face față creșterii prețurilor la alimente, la energie, la combustibil, la transport, dar şi cu un plan pentru antreprenori, pentru cei care creează sau dezvoltă o afacere în România. Un partid pentru care egalitatea de gen şi de şanse este o regulă. Un partid pentru care statul de drept nu este negociabil. Un partid care înțelege și sprijină copiii și tinerii, dar care gândeşte şi programe pentru ca seniorii să aibă o viață activă şi demnă. Un partid care se concentrează pe soluții concrete pentru educație, sănătate şi mediu, pe o administrație mai eficientă și responsabilă. Un partid pentru cei de acasă, dar și pentru românii care au fost nevoiți să plece în afara țării. Un partid cu soluții pe termen lung pentru agricultorii români”, au declarat cei doi co-președinți REPER, europarlamentarii Ramona Strugariu și Dragoș Pîslaru.

Citește și: Parchetul General retrimite în instanță dosarul Revoluției, în care sunt urmăriți penal Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu și Iosif Rus

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(FOTO: Dragoș Pîslaru și Dacian Cioloș)

PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related