Sfidarea unui inculpat DIICOT la adresa Primăriei Iași

Data:

Sfidare maximă. Aferent anului 2021, familia Asimionesei nu a depus raportul de audit și nu a plătit nici măcar cota minimă de profit la blocul edificat nelegal pe Sărărie 202.

Contractul de asociere cu Primăria a fost încălcat o dată în plus, deși această speță face obiectul unei lucrări penale la DIICOT Iași, dosar în care au calitatea de inculpat atât Claudiu Asimionesei, administratorul firmei, cât și Mihai Chirica, primarul Iașului.

În acest context, al nerespectării obligațiilor, s-ar putea pune, teoretic, chiar problema rezilierii contractului de asociere. Acest lucru e posibil doar prin decizia unei instanțe, în civil. Dar rezilierea ar acționa ca un bumerang împotriva Primăriei. I-ar facilita lui Asimionesei vânzarea integrală a apartamentelor rămase, fără preempțiunea Primăriei.

Citește articolul integral pe Reporteris.ro

Citește și: Mai mulți medici și farmaciști acuzați că au falsificat mii de reţete medicale, achitați. Faptele s-au prescris după 10 ani de procese

ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: