Rețea care administra site-uri cu oferte de asasinate la comandă, destructurată de DIICOT şi autorităţile americane

Data:

Şapte percheziţii domiciliare au fost desfăşurate, miercuri, în judeţele Gorj şi Hunedoara, în baza unei cereri de comisie rogatorie transmisă de către autoritățile din Statele Unite ale Americii, potrivit Reporter 24.

Este vorba despre o cauză care privește cercetarea mai multor cetățeni români sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, instigare la infracțiunea de omor și spălarea banilor.

Potrivit procurorilor DIICOT, autorităţile judiciare din Statele Unite ale Americii vizează activitatea unui grup infracțional organizat care a administrat pagini de internet pe care erau postate oferte pentru servicii de contractare asasinate la comandă.

Continuarea în Reporter 24.

Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: