Revista 22: Nicio guvernare fără Caragiale. Testarea Coaliției

Data:

A început noua guvernare PSD – susținută de PNL și de UDMR (copilul răsfățat al oricărei coaliții). Nicio guvernare fără Caragiale, scrie Revista 22, într-un articol semnat de Tia Șerbănescu.

Așadar, mam’ mare, mamițica și dl Goe au pornit la rectificare, reziliență și redresare. Respectiv, restaurație.
Lăsată acasă, tanti Mița (USR) bombănea: „Am fost împinși afară ca PNL să se înțeleagă cu PSD la număratul banilor”. Și au ce număra (au sosit 1,8 mld. euro prin PNRR) dar nu se înțeleg. Mam’ mare vrea pensie specială, mamițica vrea reforme căci e antreprenoare. Oare? „Dacă nu se fac reforme scoatem PSD de la guvernare” a amenințat Cîțu. „Îi urez succes lui Cîțu în scoaterea PSD de la guvernare” l-a ironizat Ciolacu visând și el la scoaterea PNL. De, cui pe cui se scoate (…).

Firește, secretar general al guvernului a ajuns fostul condamnat Marian Neacșu, care-și angajase fiica la biroul parlamentar. „Este o numire pe care mi-o asum” a declarat Ciolacu explicând că Neacșu „n-a omorât, n-a furat, doar a încălcat legea 4 luni”.

Articolul integral, în Revista 22!

spot_imgspot_img
Revista 22
Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O sală de sală de jocuri de noroc a ars în totalitate

La data de 22 aprilie, la ora 00.21, polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că se manifestă un incendiu la o sală de jocuri de noroc din localitatea Cosoba, județul Giurgiu.

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la PSD

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la...

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există?

Cineva are să vină, de Jon Fosse

Să montezi Fosse este întotdeauna o provocare. Dar ce-a...