sâmbătă, 22 ianuarie 2022
AcasăRecomandateRevista 22: Nicio guvernare fără Caragiale. Testarea Coaliției

Revista 22: Nicio guvernare fără Caragiale. Testarea Coaliției

A început noua guvernare PSD – susținută de PNL și de UDMR (copilul răsfățat al oricărei coaliții). Nicio guvernare fără Caragiale, scrie Revista 22, într-un articol semnat de Tia Șerbănescu.

Așadar, mam’ mare, mamițica și dl Goe au pornit la rectificare, reziliență și redresare. Respectiv, restaurație.
Lăsată acasă, tanti Mița (USR) bombănea: „Am fost împinși afară ca PNL să se înțeleagă cu PSD la număratul banilor”. Și au ce număra (au sosit 1,8 mld. euro prin PNRR) dar nu se înțeleg. Mam’ mare vrea pensie specială, mamițica vrea reforme căci e antreprenoare. Oare? „Dacă nu se fac reforme scoatem PSD de la guvernare” a amenințat Cîțu. „Îi urez succes lui Cîțu în scoaterea PSD de la guvernare” l-a ironizat Ciolacu visând și el la scoaterea PNL. De, cui pe cui se scoate (…).

Firește, secretar general al guvernului a ajuns fostul condamnat Marian Neacșu, care-și angajase fiica la biroul parlamentar. „Este o numire pe care mi-o asum” a declarat Ciolacu explicând că Neacșu „n-a omorât, n-a furat, doar a încălcat legea 4 luni”.

Articolul integral, în Revista 22!

Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE