RO Vaccinare: „Pătrunjelul NU ajută și NU protejează împotriva COVID-19!”

Data:

RO Vaccinare, pagina oficială a Platformei naționale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19, atrage atenția asupra necesității consultării medicilor și nu a “specialiștilor” pentru probleme ce țin de sănătate.

„Pătrunjelul NU ajută și NU protejează împotriva COVID-19! Pătrunjelul, homeopatele, mâncatul natural, aerisitul, statul la soare, mașinile scumpe, acatistele sau mersul la salină nu ajută. Am avut parte de aceste lucuri înainte de apariția vaccinurilor și nu au ajutat. Singurul lucru care e ajută este vaccinarea.
Da, sunt câțiva “specialiști” care nu recomandă vaccinarea. Ei recomandă invariabil pătrunjel, homeopate, mâncatul natural, aerisitul, statul la soare, mașinile scumpe, acatistele sau mersul la salină.
Totuși, dacă sunt oameni care cred în beneficiile miraculoase ale pătrunjelului, ar trebui să meargă la aprozar când se simt rău și nu la medic. Evident că trebuie să consulte medicul. PS: postarea are rolul de a atrage atenția asupra consultării medicilor și nu a “specialiștilor” pentru probleme ce țin de sănătate”, explică ROVaccinare.

spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Soția se luptă cu soțul ei pentru primărie. Campanie electorală în Mehedinți

Soția se luptă cu soțul ei pentru primărie. Primarul...

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din București

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din...

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată. Ce i se reproșează | Revista 22

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată, joi, într-un...