Roman anunţă excluderea lui Orban din partid după „atacul grobian la adresa preşedintelui României”

Data:

Vicepreşedintele PNL Florin Roman a anunţat, într-o declaraţie de presă, că fostul şef al liberalilor Ludovic Orban va fi exclus din partid după „atacul grobian” la adresa preşedintelui Klaus Iohannis şi a liderilor PNL.

„Atacul grobian al fostului preşedinte al PNL Ludovic Orban la adresa preşedintelui României şi a liderilor PNL nu poate avea decât un deznodământ statutar: excluderea din partid a lui Ludovic Orban. Spunea domnia sa, în urmă cu 4 ani, când a fost ales preşedinte al PNL, că ‘cine nu respectă statutul partidului, nu va respecta nici membrii PNL’. Este valabil şi pentru domnia sa, care timp de 4 luni a adus jigniri zi de zi liberalilor. Pierderea alegerilor interne nu a însemnat oprirea atacurilor, ci înteţirea lor. Domnului Orban îi place PNL doar dacă îl conduce el. Altfel, pentru domnia sa, PNL a devenit nefrecventabil”, a declarat Roman.

Potrivit liderului PNL, în mod similar a funcţionat relaţia cu preşedintele Klaus Iohannis.

Au fost elogii la adresa preşedintelui din partea domnului Orban, cât timp l-a numit premier. A devenit brusc un duşman, pentru ultimul dinozaur al politicienilor vechi, cum este dl Orban, când preşedintele nu l-a mai desemnat premier. Istoria cameleonismului politic practicat de dl Orban se repetă şi în cazul PSD. A fost bun PSD pentru dl Orban când a fost votat de PSD în funcţia de premier. Acum, că nu mai este el marele negociator, PSD nu e bun, zice Orban. Ce nu spune domnul Orban este că la şedinţa biroului permanent al PNL, dl Orban a primit două întrebări punctuale: Vă reîntoarceţi în PNL cu parlamentarii plecaţi pentru a încerca refacerea coaliţiei? A doua întrebare a fost dacă se dezice de anunţul că face campanie pentru suspendarea preşedintelui, alături de AUR? Iar ‘Bravul’ domn Orban a tăcut. Nu-i aşa, domnule Orban, că vulpea când nu ajunge la struguri zice că sunt acri? La revedere, drum bun!”, a afirmat Roman, citat de EPOCHTIMES ROMANIA.

spot_imgspot_img
The Epoch Times - România
The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la PSD

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la...

Un om de afaceri din Sibiu cere 3,4 milioane de euro daune, unei redacții

Un om de afaceri din Sibiu cere 3,4 milioane...

Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Realizare infrastructură pentru biciclete“

Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Realizare infrastructură pentru biciclete“