luni, 29 noiembrie 2021
AcasăLa ziActualitateRoman anunţă excluderea lui Orban din partid după "atacul grobian la adresa...

Roman anunţă excluderea lui Orban din partid după „atacul grobian la adresa preşedintelui României”

Vicepreşedintele PNL Florin Roman a anunţat, într-o declaraţie de presă, că fostul şef al liberalilor Ludovic Orban va fi exclus din partid după „atacul grobian” la adresa preşedintelui Klaus Iohannis şi a liderilor PNL.

„Atacul grobian al fostului preşedinte al PNL Ludovic Orban la adresa preşedintelui României şi a liderilor PNL nu poate avea decât un deznodământ statutar: excluderea din partid a lui Ludovic Orban. Spunea domnia sa, în urmă cu 4 ani, când a fost ales preşedinte al PNL, că ‘cine nu respectă statutul partidului, nu va respecta nici membrii PNL’. Este valabil şi pentru domnia sa, care timp de 4 luni a adus jigniri zi de zi liberalilor. Pierderea alegerilor interne nu a însemnat oprirea atacurilor, ci înteţirea lor. Domnului Orban îi place PNL doar dacă îl conduce el. Altfel, pentru domnia sa, PNL a devenit nefrecventabil”, a declarat Roman.

Potrivit liderului PNL, în mod similar a funcţionat relaţia cu preşedintele Klaus Iohannis.

Au fost elogii la adresa preşedintelui din partea domnului Orban, cât timp l-a numit premier. A devenit brusc un duşman, pentru ultimul dinozaur al politicienilor vechi, cum este dl Orban, când preşedintele nu l-a mai desemnat premier. Istoria cameleonismului politic practicat de dl Orban se repetă şi în cazul PSD. A fost bun PSD pentru dl Orban când a fost votat de PSD în funcţia de premier. Acum, că nu mai este el marele negociator, PSD nu e bun, zice Orban. Ce nu spune domnul Orban este că la şedinţa biroului permanent al PNL, dl Orban a primit două întrebări punctuale: Vă reîntoarceţi în PNL cu parlamentarii plecaţi pentru a încerca refacerea coaliţiei? A doua întrebare a fost dacă se dezice de anunţul că face campanie pentru suspendarea preşedintelui, alături de AUR? Iar ‘Bravul’ domn Orban a tăcut. Nu-i aşa, domnule Orban, că vulpea când nu ajunge la struguri zice că sunt acri? La revedere, drum bun!”, a afirmat Roman, citat de EPOCHTIMES ROMANIA.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE