ROMÂNIA 2023: Fotbalist transferat pentru două containere

Data:

ROMÂNIA 2023: Fotbalist transferat pentru două containere. Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, echipa din Liga a 2-a, l-a transferat pe atacantul Aziz Njoya Njifakue din Camerun, în vârstă de 27 de ani, care evolua anterior la CSM Lugoj, o echipă din Liga 4 Timiș.

Ce face acest transfer cu adevărat neobișnuit este faptul că nu s-a făcut prin plăți tradiționale de transfer, ci printr-un schimb surprinzător: două containere metalice. Viitorul Pandurii Târgu-Jiu a făcut anunțul oficial al transferului lui Aziz Njoya Njifakue, venind de la CSM Lugoj. Echipa din Târgu-Jiu nu a achitat o sumă de transfer pentru serviciile atacantului camerunez, ci a oferit în schimb două containere metalice. În sezonul trecut, Aziz Njoya Njifakue a impresionat în Liga 4 Timiș și în Cupa României, reușind să marcheze 44 de goluri.

Citește și Cum a sifonat Firea banii STB, pe final de mandat, către o companie înființată chiar de ea

CSM Lugoj a transmis pe pagina lor de Facebook: „Pierdem numărul 9 al echipei, după ce a reușit să marcheze un număr impresionant de goluri. Acest lucru a atras atenția echipei de ligă a doua, ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Astfel, considerăm că este în interesul tuturor părților implicate. Îi dorim succes atât echipei care l-a adus, cât și jucătorului. Clubul pierde un jucător, dar obține în schimb alte resurse importante”. Un fan a întrebat cât au primit în schimb cei de la CSM Lugoj pentru acest transfer neobișnuit. Ei au răspuns în secțiunea de comentarii: „Clubul a primit două containere, pe care le vom folosi ca vestiare la noua bază de antrenament de la liceul Agricol”, titrează Reporter24.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Fostul fotbalist Cip Paraschiv a executat Poli Iași de 487.000 de euro | Reporter de Iași

Fostul fotbalist Cip Paraschiv a executat Poli Iași de...

Cazul Simonei Halep schimbă tenisul – WTA pregătește reguli noi

Cazul Simonei Halep schimbă tenisul - WTA pregătește reguli...

Liderul ultrașilor rapidiști a fost arestat

Liderul ultrașilor rapidiști a fost arestat. Trei dintre ultrașii...

Nicoleta Dincă și-a anunțat retragerea de la naționala de handbal feminin

Încă o jucătoare din vechea gardă își anunță retragerea...