duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăÎn lumeRomânia, colorată din nou în roșu pe harta epidemiologică a Europei, reprezentând...

România, colorată din nou în roșu pe harta epidemiologică a Europei, reprezentând nivelul 3 din 4 de îngrijorare

România este colorată din nou în roșu pe harta epidemiologică a Europei realizată săptămânal de Centrul European pentru Controlul Bolilor (ECDC), în funcție de rata de incidență COVID în ultimele 14 zile la 100.000 de locuitori și de rata de pozitivare a testelor.

Zonele roșii sunt cele în care rata de incidență în ultimele 14 zile este între 75 și 200 de cazuri COVID la 100.000 de locuitori, iar rata de pozitivare a testelor este peste 4%.

ECDC a stabilit 4 grade ale situației epidemiologice, colorate în funcție de cât de îngrijorătoare este situația în diferitele regiuni din Europa, în verde, portocaliu, roșu și roșu închis. România se situează acum la nivelul 3 din 4, de îngrijorare ridicată privind situația epidemiologică.

În urmă cu doar o săptămână, centrul țării era încă verde, iar restul regiunilor erau portocalii.

La începutul verii, România a fost colorată pentru prima dată în verde pe harta epidemiologică a Europei.

Pentru a putea vedea hărțile aferente, accesați G4Media.

SursăG4Media
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE