Rusia confirmă un schimb de prizonieri cu Ucraina

Data:

Comisarul pentru drepturile omului al Moscovei, Tatiana Moskalkova, a confirmat că Rusia şi Ucraina au efectuat un schimb de prizonieri sâmbătă

Moskalkova a precizat că printre cei reveniţi în Rusia în cursul dimineţii de duminică se află patru angajaţi ai companiei de stat în domeniul energiei nucleare Rosatom, alţi civili, precum şi soldaţi.

Sâmbătă a avut loc şi un schimb de şoferi de camion între Rusia şi Ucraina, în care au fost implicaţi 32 de şoferi ruşi, 20 ucraineni şi un număr de belaruşi, a indicat Moskalkova.

Vicepremierul ucrainean Irina Vereşciuk a anunţat sâmbătă că 12 soldaţi ucraineni şi 14 civili au fost recuperaţi după un schimb de prizonieri cu Rusia, al treilea de la începutul conflictului, titrează HOTNEWS.RO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cum și cât puteți beneficia de servicii gratuite de îngrijire la domiciliu

Dacă sunteți asigurați și aveți probleme de sănătate care...

Jurnalista Emilia Șercan: Demisia lui Sorin Cîmpeanu ar trebui urmată de retragerea prevederilor controversate din Legile Educației

Jurnalista Emilia Șercan afirmă în interviul pentru Europa Liberă că acest moment al demisiei lui Sorin Cîmpeanu ar trebui folosit de clasa politică și de președintele Klaus Iohannis, creatorul proiectului „România Educată”, drept unul de reașezare a criteriilor de integritate și competență într-o funcție publică.

CLASIC_#LaServaPadronaRocks

Nu știu dacă e prima operă pusă în scenă...