Ruta CFR de la mare în Deltă: patru ore, coji de semințe pe jos, geamuri blocate și o toaletă mizerabilă care nu se închide

Data:

Am călătorit cu trenul pe ruta Constanța-Tulcea timp de aproximativ patru ore, un traseu care este făcut cu mașina în mai puțin de două ceasuri. Coji de semințe aruncate în vagon, geamuri care nu se puteau deschide şi o baie care nu se poate încuia creează imaginea unei experiențe rușinoase pe drumul care leagă litoralul românesc de Delta Dunării.

Pentru a scăpa de cozile interminabile care se formează deseori la ghişee, am intrat pe aplicația CFR Călători pentru a-mi achiziționa un bilet online. Doar două trenuri erau disponibile la acel moment, fiind şi singurele care fac legătura dintre cele două oraşe din Dobrogea și între mare și Deltă. Am ales să plec cu trenul de după-amiază, cel de 15:40, urmând să ajung la Tulcea peste aproximativ patru ore, puțin peste 19:30. 

Citește și: Lysistrata 3.0, o adaptare după Aristofan, regia de Niky Wolcz, va avea premiera în aprilie la Teatrul German din Timișoara

Ajuns la gară, mă îndrept spre spațiile destinate accesului către peroane. Interiorul gării pare destul de curat, cu tomberoane de gunoi plasate pe margine, fără ambalaje aruncate în voie sau oameni ai străzii care îşi fac veacul pe acolo, aşa cum arăta Gara Constanța până nu demult. 

Continuare în Info Sud-Est!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: Adrian Anton / Info Sud-Est)

spot_imgspot_img
Info Sud-Est
Info Sud-Esthttp://www.info-sud-est.ro
Ziar regional care acoperă subiecte din județele Constanța și Tulcea, dar și subiecte cu impact la nivel național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Festival Holistic la Iași | Ziarul de Iași

Festival Holistic la Iași, evenimentul va avea loc în...

Cine este primarul din Brăila anchetat de Parchetul European | De Brăila

Cine este primarul din Brăila anchetat de Parchetul European....