S-au deschis înscrierile pentru sesiunea a doua a programului „Bursele Europene: Jurnaliști în Dialog”

Data:

Programul se adresează ziariștilor din presa locală și regional – print, online, radio, TV -, precum și bloggerilor și freelancerilor care sunt interesați să cunoască modul în care Uniunea Europeană are un impact direct în viața comunității locale în care își desfășoară activitatea.

Proiectul are în vedere organizarea a două seminare pe teme europene, cel de-al doilea seminar urmând să aibă loc în luna octombrie, la Bistrița (29-31 octombrie). La fel ca în anii anteriori, participanții cei mai activi în cadrul seminarelor vor fi invitați să participe la o vizită la instituțiile europene cu sediul la Bruxelles.

Vom dezbate împreună temele europene ale momentului și evoluțiile politice, economice și de securitate regionale. Între temele de discuție pe care le avem în vedere se numără programul NextGenerationEU, conferința privind viitorul Europei, gestionarea fenomenului de Fake News, raportul anual despre statul de drept și Pactul verde european (Green deal). Cum ne dorim să discutăm și temele europene de interes pentru participanții noștri, vă invităm să ne propuneți cel puțin o temă de discuție din domeniul afacerilor europene atunci când vă înscrieți pentru participare.

Pentru participarea la selecție, vă rugăm să ne trimiteți CV-ul și un articol, analiză, reportaj ori postare în care ați abordat tematica europeană, redactat și publicat în anul 2020, la adresa de email: [email protected], cu copie la adresa: [email protected], până cel târziu în data de 19 octombrie 2021.

Vă rugăm să menționați drept titlu al email-ului:
Înscriere [prenume] [nume] BEJD 2021

Persoană de contact: Maria Chiribeș / Freedom House România

E-mail: [email protected]


spot_imgspot_img
Freedom House
Freedom House
PressHUB, cea mai răspândită rețea de presă din România.

3 COMENTARII

  1. […] Potrivit PressHub.ro, proiectul are în vedere organizarea a două seminare pe teme europene, cel de-al doilea seminar urmând să aibă loc în luna octombrie, la Bistriţa (29-31 octombrie). La fel ca în anii anteriori, participanţii cei mai activi în cadrul seminarelor vor fi invitaţi să participe la o vizită la instituţiile europene cu sediul la Bruxelles. […]

  2. […] Potrivit PressHub.ro, proiectul are în vedere organizarea a două seminare pe teme europene, cel de-al doilea seminar urmând să aibă loc în luna octombrie, la Bistriţa (29-31 octombrie). La fel ca în anii anteriori, participanţii cei mai activi în cadrul seminarelor vor fi invitaţi să participe la o vizită la instituţiile europene cu sediul la Bruxelles. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img
spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Educația în vremurile ChatGPT

Au fost două întrebări care mi s-au lipit recent...

Patru poliţişti rutieri şi de la înmatriculări din Brașov, reţinuți într-un dosar de corupţie

Un număr de şapte persoane, dintre care patru agenţi...

Fost primar al Iașului, acuzat că ar fi violat și agresat sexual patru minore, judecat în secret de instanță

Judecătoria Iași a ascuns informații cruciale pentru procesul de...