Sa nu-mi iei niciodată sarmalele!

Data:

Gheii care vor să ne cotropească pe noi, și pe iubitorii de cruci în formă de Z peste gropi comune cu femei și copii, au un nou plan malefic. După războiul micului strămoșesc câștigat de dacii liberi cu vesticii decadenți, acum sunt conspirații cel puțin galactice să avem pe masă greieri în loc de sarmale aburinde cu mămăligă și ardei iute.

În Italia, deja freamătă fanii lui Donnie Goldilocks, care face America măreață prin păstrarea în cramă nu a vinului românesc, ci a codurilor nucleare, ce vor să renegocieze ei tratatele Uniunii și să trimită gheii pe pustii.

Fanii lui Donnie Goldilocks și Rusiei țariste mărețe se luptă în fiecare zi să nu cumva să vină doamna von der Leyden să le ia lucruri de preț, cum ar fi sarmalele aburinde de pe masă. Bunica von der Leyden, în timp ce se joacă cu nepoțica și stă la masă cu cei șapte copii, se gândește la sarmalele dacilor liberi care nu o lasă să doarmă noaptea și planifică ce măsuri să mai ia ca să blocheze ca toți să fim la fel de fericiți ca rasa pură a Apărătorilor Galaxiei Creștine.

E suficient să repeți o minciună constant ca mulți dintre semenii noștrii să o creadă. Și să se ajungă la preluarea puterii de către oameni puțini și hotărâți care se închină la icoana Căpitanului și care percep pe oricine care are o opinie contrară, cu argumente solide, ca fiind subom, demn doar să fie exterminat pentru ca rasa pură superioară să domnească cel puțin 1000 de ani.

Citește și: EXCLUSIV Ultimul parlamentar la școala doctorală a SRI, la un pas de a doua exmatriculare. El crede ca NATO funcționează ca un serviciu secret

Dar totul se poate doar cu complicitatea celor buni, care stau acasă și nu se duc la vot și care nu luptă pentru drepturile lor și pentru ceea ce au de preț în țara pe care o iubesc sincer, nu cu urlete și cu lacrimi a la Cațavencu. În mediul online este virală poza cu un român verde care ne anunță că se va duce la o nuntă românească, liberă de LGBT și musting de românism pursânge, care mănâncă o paella și consumă un păhărel de sangria.

Chiar dacă ne dăm de un românism pur, trăim într-o Uniune Europeană care ne permite să ne expunem ideile și care ne oferă oportunitatea de a ne bucura de cetățenia europeană. Sarmalele sunt și ele în Uniunea Europeană și fac parte și din tradiția tuturor europenilor pentru că sunt bucate tradiționale românești. 

A fi român înseamnă a te bucura de Uniunea Europeană și de ce ne oferă. A fi român înseamnă să fii liber și să nu îți vinzi sufletul Rusiei Țariste pentru promisiunea deșartă că doar așa putem fi și noi români. Nu suntem mai români dacă urâm pe Ru Paul și pe Vestul decadent care se opune să fim la fel de liberi ca ucrainienii aflați sub ocupație în Lugansk și Donețk.

România are nevoie de prieteni care să o apere de Rusia Țaristă care nu a fost, nu e și nu ne va fi niciodată prietenă. Dar avem șansa atâta timp cât Ucraina există și funcționează ca o democrație, să construim o relație de prietenie reciproc avantajoasă. 

Sarmalele noastre sunt în siguranță cu buni von der Leyden. Nu vor fi în siguranță cu bunicul Vladimir care se joacă cu explozia nucleară la Zaporojie și care vrea să ne ajungă vecin și să să ne împiedice să exploatăm gazele din Marea Neagră.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Articolul precedent
Articolul următor
Mitica Stefanescu
Mitica Stefanescu
Mitică Ștefănescu crede în destinul nostru european, în democrație și în dreptate . El încearcă să înțeleagă lumea prin construcții logice de bun simț. Nu are pretenția de a fi deținătorul adevărului absolut și este conștient că este supus greșelii ca orice muritor de rând. Crede în ideile care ne unesc și care pot oferi copiilor noștri un viitor mai bun.
1 COMENTARIU
  1. Ce putem spune . Narativul este distractiv . Cum se aseaza apele in SUA vom vedea cu adevarat in alegerile partiale din toamna acestui an .In New York alegerile au fost cistigate de un democrat .FBI a descalecat la vila fostului presedinte al SUA , armele de asalt sunt interzise , un numar mare de americani se duc si le depun .Avortul este tema de campanie ce ofera cistig partidului lui J.R.Biden .Razboiul din Ucraina aduna o majoritate ce se defineste de acord cu decizia sefului statului ce trimite ajutoare in Ucraina , doar 18 procente se declara clar impotiva .J.R.Biden uneste intreaga lume democratica .Entitati militare de forma NATO vor aparea in intreaga lume sub sceptrul SUA .China este in dilema . Se prabusesc , la propriu , activele imobiliare .Rusia s-a impotmolit in Ucraina .Tehnica militara SUA va fi vinduta in intreaga lume . Germania si Japonia ies din spectru pacifist si se inarmeaza .Bruxelles si NATO devin acum factorii de decizie in Europa .Multe natiuni cauta sprijinul SUA si renunta la a mai cumpara capacitati militare de la rusi .Uniune Europeana se pare ca nu va suferi mari pierderi pe sistemele de energie doar pretul va fi crescut si sociatatile , cetatenii, vor fi nevoiti sa economiseasca ceea ce nu este tocmai rau . In SUA singura necunoscuta este persoana ce va candida la functia de presedinte al SUA in anul 2024 asta daca nu cumva pina atunci SUA va intra in razboi direct cu fortele Rusiei fapt ce prelungeste automat mandatul lui J.R.Biden .Sa speram ca divinitatea il va ajuta pe J.R.Biden sa isi duca la bun sfirsit planurile acum devenite vizibile .Cit despre „Donnie Goldilocks” putem spune ca oricum ar fi a pierdut partida .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O altfel de cenzură: propaganda, partidele și presa | Deutsche Welle 

O altfel de cenzură: propaganda, partidele și presa. Credibilitatea...

Vizitele externe ale domnului Marcel Ciolacu și promovarea intereselor cetățeanului român

Primul ministru Marcel Ciolacu a efectuat vizite în două...

Prizonieri ai zilelor de ieri

Prizonieri ai zilelor de ieri. Lucrurile din jurul nostru...

Cîrstoiu stop. Când șmecheria din piață nu merge și în politică

Cîrstoiu stop. Am fost convins că PSD și PNL...