Să ținem buldozerele departe de cimitire

Data:

Atunci când asculți propaganda favorabilă integrării României în Uniunea Euroasiatică alături de Belarus ar fi bine să te gândești ce ar însemna să trăiești în Belarus.

Ovidiu Nahoi a făcut o analiză la RFI a unei cercetări aprofundate a Uniunii Europene privind fake-news-ul pe pandemie care demonizează vaccinarea și îl înlocuiește pe Hipocrate cu Rasputin. Izvorul credinței covidofililor nu este altul decât munca de destabilizare a democrației nascută din fabrici de troli favorabili refacerii Uniunii Sovietice și din dorința populiștilor vestici de a ne dărui cât mai mulți conducători după chipul și asemănarea președintelui Putin. 

Agenții schimbării României după modelul luminos al Belarusului aplaudă atunci când trec pe lângă Ambasada Rusiei, stat ce reprezintă ultimul bastion împotriva gheilor și a presei care nu se uita la conducătorul iubit ca un liberal viitor ministru al apărării la președintele nostru jucător de golf. Vestala vaccinată a covidofililor conduce în luptă oameni mințiți de televiziuni ghiocel să linșeze medici eroi și își cere scuze sovieticilor pentru că nu ne bucurăm că au omorât mii de români nevinovați. 

Să crezi în minciuni când ele te pot îngropa cu buldozerul înseamnă să refuzi darul științei care poate ajuta să controlezi cât de cât mediul în care trăiești. E mai simplu decât să gândești cu mintea ta să îți dorești mai mult decât orice în lume o amuletă coreeană făcută cu pricepere de actrița ce joacă fenomenal în Giuvaerul Palatului, amuletă ce protejează de Covid cum protejează scuturile energetice ale dacilor liberi de invazia reptilienilor.    

Cei care au propagat la nivel local minciunile covidofile au început să simtă, odată cu morții care așteaptă cu săptămânile să ajungă în pământ, ura oamenilor care au copii, frați, surori, bunici în mormânt doar pentru că au fost mințiti. Cadre medicale, actori, profesori care au jurat să ne îngroape pe toți pentru a le fi lor bine ajung în cele din urmă să fie contraziși de cozile de ambulanțe ca în Rusia. Vedetele covidofile consacrate la nivel național sunt încă protejate de ura celor înșelați pentru că nu sunt nevoite să se întâlnească pe stradă în fiecare zi cu cei cărora le-au omorât rudele.

Deși avem o varianta delta care face ravagii, deja au fost identificate în alte state varianta delta AY.4.2 care se pare că este deja cu peste 15% mai contagioasă. Nu vom avea unde să depozităm morții și cei din spitale se vor lupta pentru fiecare gură de oxigen disponibilă. Medicii vor dormi ca în tranșee și buldozerele vor lucra zi și noapte pentru a face gropile necesare miilor de morți care vor urma.  

Suntem în război cu virusul și avem mulți concetățeni care nu dau crezare ambulanțelor și gropilor, ci doar unor chipuri cioplite grosier promovate de televiziuni și rețele de socializare care mint cu nerușinare pentru că nu mai pot retrage minciunile sfruntate care i-au consacrat. Adevărul te poate elibera doar dacă vrei să îți dai seama dacă trăiești sau nu în minciună. 

Așteptăm, ca mulți alții, ca Patriarhul României să binecuvânteze vaccinarea și să se exprime clar în defavoarea prelaților care își încălcă misia lumească și susțin inepții științifice doar pentru ca autocefalia Bisericii Ortodoxe Române să fie pierdută prin integrarea în Biserica Ortodoxă Rusă.

În Europa pandemia este ținută sub control și oamenii simt în fiecare zi cum viața revine la normal. Orice zi de întârziere în a lua măsuri similare cu prietenii noștrii din Uniunea Europeană înseamnă morți și copii lăsați orfani de propagandiștii covidofili care în continuare zburdă și ne mint fără nicio opreliște din partea statului eșuat.  

Până la urmă avem de ales între o viață bazată pe încredere în știința medicală și în Dumnezeu, care ne-a oferit vaccinurile și masca, și moartea bazată pe încredere în vrăjitori și în Diavol care ne duce în ispită să ne aruncăm de pe stâncă și să ne sinucidem. „Dacă eşti Fiul lui Dumnezeu, aruncă-Te jos, căci este scris: ‘El va porunci îngerilor Săi să vegheze asupra Ta; şi ei Te vor lua pe mâini, ca nu cumva să te loveşti cu piciorul de vreo piatră’.” „De asemenea, este scris”, a zis Isus: „‘Să nu ispiteşti pe Domnul, Dumnezeul tău’.” 

Dacă vom continua să credem în ispitirea celor care ne doresc răul, buldozerele vor continua să sape și să ne îngroape pe noi și pe cei dragi. 

spot_imgspot_img
Mitica Stefanescu
Mitica Stefanescu
Mitică Ștefănescu crede în destinul nostru european, în democrație și în dreptate . El încearcă să înțeleagă lumea prin construcții logice de bun simț. Nu are pretenția de a fi deținătorul adevărului absolut și este conștient că este supus greșelii ca orice muritor de rând. Crede în ideile care ne unesc și care pot oferi copiilor noștri un viitor mai bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la PSD

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la...

Un om de afaceri din Sibiu cere 3,4 milioane de euro daune, unei redacții

Un om de afaceri din Sibiu cere 3,4 milioane...

Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Realizare infrastructură pentru biciclete“

Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Realizare infrastructură pentru biciclete“