Salarii de 12.000 de euro încasate de președintele ASF, inclusiv bonus de „performanță excelentă”. City Insurance și Euroins au dat faliment

Data:

Nicu Marcu, președintele Autorității de Supraveghere Financiară, a avut un salariu net de 12.000 de euro lunar în 2021, conform ultimei declarații de avere disponibile, depusă de acesta în primăvara lui 2022. 

Cele mai recente date, confirmate pentru ziar de surse din interiorul ASF, arată că, un an mai târziu, în 2022, președintele a primit în plus trei salarii. Acestea adaugă 36.000 de euro net pe an la venitul de 150.000 de euro anual, provenit din salariile regulate.

Cele trei salarii bonus au fost date în 2022 pentru: performanțele din anul anterior, 2021, de ziua ASF și de Crăciun. Fiecare om din ASF are această clauză în contractul de muncă. Munca lui este evaluată și ia 50% din salariu pentru activitate bună, 75% pentru foarte bine și 100% pentru excepțional.

Citește și: Aktual24: Campanie masivă la Moscova de racolare de recruți pentru Ucraina. Oficialii ruși au sarcina să atragă cât mai mulți noi soldați

Președintele Nicu Marcu a fost evaluat la performanțe excepționale, au explicat mai mulți oameni din ASF, care au acces la aceste informații, sub condiția confidențialități.

În martie 2022, Marcu a luat bonusul de performanță, în mai a luat bonusul pentru „Zilele ASF” și în decembrie a luat bonusul pentru Crăciun. Bonusurile au fost păstrate secrete de către Nicu Marcu chiar și față de Parlamentul României, instituție în fața căreia răspunde Autoritatea. 

Continuarea, în Libertatea!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Medici stomatologi de elită folosesc materiale sanitare cumpărate „la negru”, din surse neclare

Medici stomatologi de elită folosesc materiale sanitare cumpărate „la...

Cătălin Cîrstoiu despre retragerea candidaturii: „Un medic nu abandonează niciodată”

Cătălin Cîrstoiu despre retragerea candidaturii pentru Primăria Bucureștiului: „Nu...

Cum afectează decizia PSD-PNL candidaturile lui Nicușor Dan și al lui Piedone

Cum afectează decizia PSD-PNL de a-l retrage pe Cîrstoiu...

Urmează o retragere a lui Piedone în favoarea Gabrielei Firea? | Aktual24

Urmează o retragere a lui Piedone în favoarea Gabrielei...